Birinci kademede formatörlük??

Kodla Büyü

dungeon

Üye
Arkadaşlar,ilkokul olan okullarda dyned,seçmeli bilgisayar vs olmadığına göre sizce fotmatörlük görevlendirmesi olur mu?Teşekkürler..

ama ders işi nasıl olacak buda sıkıntı oluşturacak. Gerçi daha bizlere bile görevlendirme yazıları gelmedi belli değil yani.

merhabalar arkadaşlar ortaokul ve ilkokul uygulamasında iki okulun formatörü ayrımı olacak acaba fakat bina aynı sabah ortaokul öğleden sonra ilkokul bilgilendirirseniz sevinirim.

neden dyned olmasın ki 2. sınıfta başlayacak ingilizce dynedide ona göre uyarlarlar

bizim ilçede inegölde görüştüğüm arkadaşlarımın hepsi kadro olarak ilkokulda bende aynı. rehberlik öğretmeni ve bizi ilkokula atmışlar kadro olarak. ben görevlendirme başvurumda ortaokulu yazdım ilk sıraya 2.sıraya ilkokulu yazdım. eğer durum böle olursa bence ilkokulda da görevlendirme olur

İlkokulda bilgisayar dersi olmadığına ve rehberlik de kaldırıldığına göre ilgili branşların ilkokul kadrosunda kalması ilginç!Bence ilkokul olan okullarda her ne kadar bilg. lab. aktif olarak kullanmayı gerektirecek (DyNed,bilg.dersi vb) uygulamalar olmama ihtimali olsada idare odaları,sınıflar ve diğer bölümlerde kullanılan PC lerin bakım ve onarımları için muhtemelen yine her zaman olduğu belgeli sınıf öğretmenleri görevlendirilebilinir diye düşünmekteyim.

Geri