Birkaç android denemesi.

Kodla Büyü

alpaygunes

Süper Üye
Süper Üye
Merhaba

Son 3-4 aydır yoğunlaşan işlerden dolayı android öğrenmeye ara vermek zorunda kaldım. aşağıdaki indrebileceğiniz üç tane deneme çalışmam duruyor. Androidle uğraşacak yeni başlayan arakdaşlara belki yardımcı olur. apk dosyaları dizinlerin içindeki bin kalsöründe.

http://www.kayserifatih.gov.tr/android/

hurriyet apk ; ile rss olarak sunulan xml dosyasını ayrıştırarak ekrana haberleri basıyor. olmazsa olmaz larından adapter ler için güzel bir örnek. xml parse etmek içinde gerekli kodlar var içinde.

puzzle ile bildiğiniz puzle oyunu andengine fizik motoru ile yaptım

oyun apk ise yarım kaşmış bir projem önceki tecrübelerime güvenerek kafamdaki bir oyunu yazmaya çalıştım ama vakit ve dökümantasyon konusunda çok sıkıntı çekiyorum. şuan yarım bir proje ama çalışıyor. amacınız dağınık gelen sayıları sıralamak. bir nevi puzle gibi. andengine ile yazıldı.

g7tdl.jpg
Android ekran
70951.JPG
Kontrol edeceği kart kart üzerinde 20 çıkış var bunları ON/OFF şeklinde kontrol edecek.Şimdi test aşamasında yakında tüm hataları bitecek inşallah

hocalarım android uygulamları konusunda dökümanlarınız varsa bizimde öğrenebileceğimiz özelden yada buradan paylaşabilirmisiniz. teşekkür ederim şimdiden

Nadir SERT' Alıntı:
g7tdl.jpg
Android ekran
70951.JPG
Kontrol edeceği kart kart üzerinde 20 çıkış var bunları ON/OFF şeklinde kontrol edecek.Şimdi test aşamasında yakında tüm hataları bitecek inşallah

Hocam sizin çalışmanızın içinde donanımda var. İnşallah en kısa zamanda amacına ulaşırsınız.
Kolay gelsin

dökümanları paylaşabilirmisiniz birde bu uygulamaları geliştirmek için hangi program yada programları kullandınız

hg6lp.jpg

Kart bitti çok şükür.Şimdi Test aşamasında 1 haftadır sorun yok.Şekilde gözüktüğü gibi kartta kargodan gelmeyen 2-3 entegre var o kadar.

Kart üzerinde 20 adet röle var Röle ile cihaz bağlantısını
519cihaz-baglantisi.jpg
şeklinde yaparsanız.Cihazınızı yerel ağ veya internet üzerinden android telefonunuzla kontrol edebilirsiniz.

Bir nevi uzaktan açıp kapatılan anahtarlarmı oluyor. böylece istediğimiz eltronik aygıtı açıp kapatma işlevini uzaktan yapılabilecek. Tahminim dprumu ?

Evet doğrudur hocam.Cihazların elektriğini kesip/verebiliyoruz.Vaktiyle Playstation işleten işletmeler istemişti oturduğumuz yerden açıp kapatalım diye.O zaman yapmak nasip olmadı şimdi anca bitti.

Geri