bit ders kitapları neden hala office 2003?

Kodla Büyü

savas3457

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar lisedeki bilgi ve iletişim teknolojisi dersi kitabında hala office 2003 var neden yenilenmez bu kitaplar anlayan var mı?Bunun için ttkb ye mail attım ama bir sonuç yok neler yapılabilir bununla ilgili acaba?

deveye sormuşlar: Neden boynun eğri?
Deve : Nerem Doğru ki
demiş...
Bilmem anlatabildim mi?

Ben office 2007'yi bilgisayarlara yükledim. Kitapta söylemiş olduğunuz gibi 2003 var. Ben son 2 yıldır office 2007'yi anlatıyorum.

Bu sene kitaplarda office 2007 varmış sanırım. Bizim okula bu sene kitap gelmedi ama gelen okullardan öyle duydum. Bu hafta içinde gidip gelen okullardan birinden kitabı alıp inceleyeceğim.

bende 2007 anlatıyorum ama kitaplardan hiç yararlanamıyor öğrenciler böyle saçmalık anca bizim memlekette olur.Dersin adı teknoloji ama kitabı 10 sene önceyi anlatıyor inşallah bu sene değişir.Biraz önce meb bilgi edinmeyede yazdım bakalım ne cevap gelecek?

Sadece meslek liseleri değil ilköğretimdeki office sürümünün de güncellenmesi lazım. Güncellemeyi uygulayabilmek için kitapların da sürekli değişmesi gerekiyor belki ama her bi güncellemeyi de istemiyoruzki. 2003 şuan evlerde yok, sadece okul bilgisayarlarında kaldı. Okullardaki bilgisayarlara kurulumu, kitapların güncellenmesi vs. külfetli bi iş belki ama olması gereken de budur.

Geri