Bitefo olup da ilçe koordinatörü olmanın avantajı var mı?

Kodla Büyü

kaptan06

Üye
Merhaba meslektaşlarım,

Şemdinli'de Bitefo olarak görev yapıyorum. İlçe miili eğitim müdürlüğünde bitefo koordinatörü olarak çalışmanın avantajı var mı?
Ne tür sorumlulukları var?

bilgisi olan var mı acaba, teşekkürler.

Hocam okulunda kafan rahatsa okulunda kal. Okulundan rahatsızsan ilçe'deki ortamı gözle. Şube Müdürleri, diğer memurlar nasıl insanlar anlamaya çalış. Maddi olarak bi getirisi yok ilçede görev yapmanın. Sadece şube müdürleriyle birlikte çalışma şansın olur bu da kimi zaman avantajdır kimi zaman da dezavantaj.

çalışacağın ilçe MEM personleli çok önemli.bizim ilçe bizim yeni binamızı kullanıyor.bahçeye duvar çektiler.

zırt pırt çağırırlardı eskiden.şimdi azaldı .artık ilçe formatörleri var.ama orda çalışan birçok memur o kadar bilgisiz ve yetersiz ki bilgisayar konusunda.ilçe formatörü arkadaş ordaki memurlara kurs açtı.birçoğu gelmedi.bildiğini iddia edip gelmeyenlerden biri gecen ben ilçedeyken sayfanın nasıl yatay çıktı alınacağını sordu.ölürmüsün öldürür müsün.hem hanımefendi bilgisayar bildiği için kursa katılmamış hem de daha çıktı alamıyor.ha tabi hepsi öyle mi elbet değil ama çoğunluğu böyle.

Şemdinli İlçe MEM nasıldır onu öğrenin na göre gidin bence.

öğrenciyle uğraşmak istemiyorsan ilçe daha iyi...tabi 8-5 olayı var..

Ben olsam gitmem. Eğer yıllarca orada kalmayı düşünüyorsanız(memlekitniz orasıdır belki) o zaman düşünülebilir. Çevre kazanmış olursunuz belki de ilerde il memin bilgi işlemine felan geçerseniz. Yani sadece kariyer için gidilebilir.

ilçe okullardan daha beter.Onu söyleyeyim ilk başta.
Ama deli gibi kurs açabilirsin.
Geliş gidiş saatlerin daha esnek olur.

tayin isteyeceğın zaman ilçe de geçen çalışma süren sayılmaz. tayin isteyememe sorunu yaşayabilirsin.

Hocam İlçeyi tercih etmemenizi öneririm,güneydoğuda çalışma şartları memlerde sıkıntılı.Çok başınız ağırır

Güneydoğuda 25 yaşında öğretmenler müdür,şube müdürü oluyor.Bulunduğun mem acemi ise yandın.İKS,tefbis,e okul,dyned,mebbis ,atama başvuruları,davetiye hazırlama ve fotokopisini çekme,web sayfası için fotoğrafçılık,tamirat,kişisel arzular özel istek programlar(mp3 indirme ,fotolardan video oluşturma falan) Ayrıca togius hocamın dediği gibi görevlendirme çalıştığınız süre il içi tayin süresine dahil değil.Görevlendirme 10 sene de çalışsanız şu anki yönetmeliklere göre il içi tayin hakkınız yok.eğitim bir sen sitesinde bu sıkıntının giderildiğine dair söz aldıklarını duyurmuştu.Ama yeni kılavuzda bu yönde bi değişiklik yok.

Geri