Bitefolarda destek olmalı diye düşünüyorum.

Kodla Büyü

EBTFÖ

Site Gezgini
Görüşüme Katılan katılmayan tüm arkadaşlarımızın mesajlarını bekliyorum.

Siz Bitefolarda bence bizlere destek olduğunu göstermeli. Çünkü ;
1. İleride sizlerinde başına gelebilir.
2. Görevlendirmeler yapılırken hiçbir isteklerini kırmadan gerekli tüm kolaylıkları göstererek onlara yardımcı olmaya çalışan ve onları temsil eden bizler değilmiyiz. Bizlere bir desteği çok görmeyin.
3. Bitefo olamayacağımızı bile bile sizlere kurs açarak bu fırsatı veren bizler değil miyiz.
4. Ülkemizin geleceğini temsil eden, Sayın Bitefo ve Ebitefo arkadaşlarımın yetiştirdikleri mini mini çocuklarımızın bunca istifadan sonra ve bunca yatırımdan sonra nasıl bir geleceği olabilir sizce.

Konuya katılımlarınızı bekliyorum.

öncelikle boşalan kontenjanlar doldurulmamalı ebitefolarıın eksikliği ses getirir bitefolar okullarda olsada olmasada mem lere pek etkilemez.
bugünler birlik olma günü ama herkes kendi derdinde kimse kimseyi görmüyo

bitefoların desteği işe yaramaz.isterse bütün öğretmenler destek olsun.büyüklerimiz destek olmadıkça sorun çözülmez...

destekliyorum..reher öğretmenler yönetmeliğine gore onlar daha az calısır sizden daha cok alır..hem sizin gibi radyosyon içindede yurumez..reher öğretmenlerimize lafım yok..onlarınların yonetmeliği oyle diyor ona lafım var..ama bu haksızlık giderilmeli..

okul formatörleri olarak sizinle beraberiz
inşaallah sorunlar kısa süre içerisinde çözülür

btformatör' Alıntı:
okul formatörleri olarak sizinle beraberiz
inşaallah sorunlar kısa süre içerisinde çözülür

hocam inanın bizlerde sizinleyiz ama yazmaktan başka bişey yapamıyoruz.Keşke kimsenin aldığı verdiğiyle ilgili görevlendirmeyle ilgili sorunu olmasa. yarın birgün benim durumum ne olacak diye düşünmese. Ama maalesef olmuyor.

BU BERABERLİĞİ KISKANSINLAR

BU BİRLİKTELİĞİ KISKANSINLAR

VARSIN OLMASADA YAZALIM BİZ

BU DAYANIŞMAYI KISKANSINLAR

Yazıklar olsun. Bu dayanışmaya. Kaç gündür mesaj bekliyorum. Dayanışma olmadıktan sonra bi halt olmaz. Nerde beraberlik nerde bütünlük. Destek olmayanları gördükçe üzülüyorum.

Bende bugün itibari ile istifa ediyorum. Çünkü yanılmışım. Her koyun kendi bacağından asılıyor. Sürü halinde atlamıyor.

hoşçakalın.

EBTFÖ' Alıntı:
Yazıklar olsun. Bu dayanışmaya. Kaç gündür mesaj bekliyorum. Dayanışma olmadıktan sonra bi halt olmaz. Nerde beraberlik nerde bütünlük. Destek olmayanları gördükçe üzülüyorum. Bende bugün itibari ile istifa ediyorum. Çünkü yanılmışım. Her koyun kendi bacağından asılıyor. Sürü halinde atlamıyor. hoşçakalın.
ne bekliyordun ki hocam !!!!!!!
Toplam 52357 kayıtlı kullanıcımız var
var ama bunlardan kaçı bitefo kaçı ebitefo! Toplasan 20 ya da 30. Burada havanda su dövüleceğine memurlar net ve benzeri sitelerde etkisi ve yetkisi büyük sitelerde ses duyurmak lazım. Bu sitede bağırıp çağırmayla olmuyor. Bugüne kaç kişi derdini anlatan, hitabeti etkili bir yazı kaleme alıp şu anlı şanlı eğitimle ilgili yazarlara (Abbas Güçlü,Sait……. ) gönderip durumdan haberdar etti?

Bir fanusun içinde çırpınıp durmanın anlamı yok.
- o şöyle dedi.
- Hayır o böyle dedi.

Gibi dedikodularla ancak bu kadar!!!!!!!
Yapılması gerekenler:
1* herkes bugün otursun iyice düşünsün şöyle güzel bir durum tasviri yapsın
2* hangi yazarlar, hangi basın kuruluşları hangi siteler burada yayınlansın
3* herkes bu adı geçen yazarlar, basın kuruluşları ve sitelere yazdıklarını göndersin
4* oturup sonuç beklensin
5* sonuç olumlu ise ne ala; olumsuz ise 1 . basamaktan tekrar başlansın.

Yoksa buradan yazılanları buraya girebilmeyi beceren (=bilgisayar özürlüsü olmayan) müdürlerimiz okuyup sadece gülüp geçiyorlardır. Buraya girmeyi beceremeyen arkadaşlarına (%96 lık kesim) ise yazıcıdan çıkartıp okutuyorlardır.

Tepki dediğin böyle olur!!!!

Tepki dediğin böyle olur!!!!

SONUNA KADAR KATILYORUM. SİZLERDE DESTEKLİYORSANIZ EĞER. yazın bunu tüm gazetelere tüm gazetelerin yazarlarına.

Teknolojiyi etkin bir biçimde kullanmak nasıl olurmuş görsünler. Biz teknolojiyi her alanda kullandığımızı gösterelim. Eğitimde teknolojiyi etkin bir biçimde kullanırken Nisan ayında aldığım 1089 YTL maaşım 6 ay sonra onca zamdan sonra bile 1024 YTL ye düştü ..

YAZIK DEĞİL Mİ BİZE ve BİZİM YETİŞDİRDİKLERİMİZE. ONCA EMEĞE

TEPKİ NEYMİŞ GÖRSÜNLER. DESTEKLEYEN HERKES YAZSIN BUNU ARKADAŞLAR. AÇIN GAZETE SİTELERİNİ. AÇIN TV SİTELERİNİ ve yazın

Aklıma 3-4 ay önce burada ebitefo sınavını 4 gözle bekleyen arkadaşlar, o hararetli tartışmalar geldi. Hepsi bunun için miydi diye düşünüyorum? Denge tazminatının kesilmesi gerçekten maddi açıdan kayıp. Aynı zamanda çalışma saatleri de öyle. Değer mi bilmiyorum. Ama söyleyeceklerime ebitefo arkadaşlar kızmasın. Bu durumun böyle olduğu belli. Niye tekrar görevlendirme istiyorsun? İstiyorsan bunu kabulleniyorsun demektir. Şartların iyileştirilmesi gerektiğine ben de katılıyorum. Mevcut durum bu şimdilik. Kabul ediyorsan yapacaksın, istemiyorsan babalar gibi öğretmenliğe geri döneceksin.

fanfatih' Alıntı:
Aklıma 3-4 ay önce burada ebitefo sınavını 4 gözle bekleyen arkadaşlar, o hararetli tartışmalar geldi. Hepsi bunun için miydi diye düşünüyorum? Denge tazminatının kesilmesi gerçekten maddi açıdan kayıp. Aynı zamanda çalışma saatleri de öyle. Değer mi bilmiyorum. Ama söyleyeceklerime ebitefo arkadaşlar kızmasın. Bu durumun böyle olduğu belli. Niye tekrar görevlendirme istiyorsun? İstiyorsan bunu kabulleniyorsun demektir. Şartların iyileştirilmesi gerektiğine ben de katılıyorum. Mevcut durum bu şimdilik. Kabul ediyorsan yapacaksın, istemiyorsan babalar gibi öğretmenliğe geri döneceksin.

Durum bu değil hocam. Durum şu bizi kabul edecekseniz böyle edin. Etmeyecekseniz biz yokuz. Burda konu birbirine muhtaç olmak değildir. Burda konu Türk Milli eğitiminin muassır devletler seviyesinin üstüne çıkmaktır. Buda teknolojinin eğitimde iyi kullanılması ile mümkündür. Bunu kullanan bizlersek haklarımız elimizden alınmamalıdır. Bizler hakkımızın fazlasını değil hakkımızı istiyoruz. Hakkımızı vermeyenlerede hakkımızı helal etmiyoruz.

Aslında durum şu: Yeni görevlendirme öncesi bakanlıktan tüm ebitefolara mail geliyor.

Mailde özetle "Siz bizim gurur kaynağımızsınız.. Merak etmeyin yakında özlük haklarınızda gerekli düzenleme yapılacaktır.. Çalışmalar devam etmektedir.." diyordu. Birçok eğitici bu yüzden görevi kabul etti. Ama şimdi bir bir bırakıyorlar.

Geri