bitimagebit düş yakamdan....

Kodla Büyü

hll_bilisim

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar forumda araştırdım bütün yöntemleri denedim ama İnternet explorer açılış sayfam bu site olarak kaldı değiştirip kaydediyorum yeniden başlatınca gene aynı site yardımlarınızı bekliyorum

sanıırm combofix programı idi bu işi çözen . birde eskiden xp kullanırken registry ayarlaıyla çözüyordum. o adresi içeren kayıtların içini boşaltıyor yada değiştiriyor yada bazılarını siliyordm. sanırım nette ararsan o yöntemi bulabilirsin.
birde son olarak. kaspersky ı tavsiye ederim. her türlü derde deva.

hocam birde denetim masaında program ekle kaldıra gir bir baak bilmedigin veya bu sitenin toolbar varsa kaldır

gpedit.msc yaz hocam çalıştır'a,oradan kullanıcı yapılandırması/windows ayarları/int.exp.bakım/url'ler kısmında önemli url'lere tıkla orada giriş sayfasını yaz ve kaydet.

bazıları kendisini explorerın sonuna ekliyor. mesela kısa yol özelliklerine bakınca ...\iexplorer-"www.anasayfa.com" gibi olabiliyor bir de buna bakın hocam.

burda yazan program ve yöntemler dahil birçok yöntem denedim hiçbiri olmadı bilgisayar yeniden başlatılınca tekrar anasayfam bu site oluyor ne pislik bişey ya

Geri