malibozkus
Aktif Üye
Bitlisde Görevlendirmeler yapıldı ama 18 ekim 31 aralık olarak görevlendirme yapıldı 1 ocak ile 25 ocak arası ekdersi nasıl yapacaklar bakalım
malibozkus' Alıntı:Bitlisde Görevlendirmeler yapıldı ama 18 ekim 31 aralık olarak görevlendirme yapıldı 1 ocak ile 25 ocak arası ekdersi nasıl yapacaklar bakalım
privateaday' Alıntı:Bitlis BT rehber öğretmen görevlendirmeleri ne zaman yapıldı arkadaşlar, henüz onaylar henüz bulunduğum ilçeye gelmedi ?
kaybil' Alıntı:hocam onaylar çıktı listede vardı ilçenizi ve okulunuzu pm atarsanız bakabilirim listeye
Hocam PM attım bakarsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler. İyi Çalışmalarkaybil' Alıntı:privateaday' Alıntı:Bitlis BT rehber öğretmen görevlendirmeleri ne zaman yapıldı arkadaşlar, henüz onaylar henüz bulunduğum ilçeye gelmedi ?
hocam onaylar çıktı listede vardı ilçenizi ve okulunuzu pm atarsanız bakabilirim listeye
privateaday' Alıntı:Hocam PM attım bakarsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler. İyi Çalışmalarkaybil' Alıntı:privateaday' Alıntı:Bitlis BT rehber öğretmen görevlendirmeleri ne zaman yapıldı arkadaşlar, henüz onaylar henüz bulunduğum ilçeye gelmedi ?
hocam onaylar çıktı listede vardı ilçenizi ve okulunuzu pm atarsanız bakabilirim listeye
Hocam tayini çıkan ve giden okulun eski öğretmeni görevlendirmişlerkaybil' Alıntı:privateaday' Alıntı:Hocam PM attım bakarsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler. İyi Çalışmalarkaybil' Alıntı:privateaday' Alıntı:Bitlis BT rehber öğretmen görevlendirmeleri ne zaman yapıldı arkadaşlar, henüz onaylar henüz bulunduğum ilçeye gelmedi ?
pm attım hocam