Biz şimdi Office anlatmıcaz mı?

Kodla Büyü

piadora

Aktif Üye
Yeni ders planında office programları hiç yok nerdeyse.Biz şimdi office anlatmıcaz mı anlamadım ki nasıl bir plan bu ? Ders planında olmadığı halde anlatsak bu sefer de sınavda sorabilir miyiz,sıkıntı olur mu ? :?

anlatsak iyi olur ..ne anlatcaz biz çocuklarla programlama vs cok zor ya bt sınıfları vasat haldeyken ..öğrenclerin kolay anlayabileceği konular içinde Office .

istediğinizi yapın kim ne diyebilir, ne kitap var ne bişey var, dandik bi öğretim programı yayınladılar ucu da açık zaten..isteyen istediği yere çekebilir..

dün çocuklara sordum hiçbirisi ofis programlarından hiçbirisini bilmiyor. bunları anlatmadan programlama anlatmak da garip geliyor bana.

planı istediiin gibi yap anlatımında ise çocukların anlayabileceği konuları anlat,bana müfettiş plan farklı anlattığın konular farklı demişti,bende hocam planı önceden yapmıştım baktım ki çocukların seviyesi iyi değil planı anlatımda esnettim dedim.aferin dedi:)

Doğrusunuz programlama anlatmak zor gibi ama yinede artı yönü var, çocukları problem çözmeye, düşünmeye, üretkenliğe zorluyor. Bence çokta zorlamayarak basitten de olsa denemekte fayda var hocalarım.

Geri