biz ne olacaz?

Kodla Büyü

alemitu

Aktif Üye
Bakan ihtiyaç olan branşlar listesinde bizi sonda gösteriyor. Arkadaşlar bizi ne yapacaklar herkes norm fazlası, saçma bir formatörlük nedir bu artık delirecem.

Kadrolu öğretmen olduysan sıkıntı etme hocam :D En fazla bi sağa bi sola gezdirirler. Kapının önüne koyamazlar artık. Ben henüz atanmamış olanlara üzülüyorum. Artık ağızlarıyla kuş tutsalar faydası yok.

çok dert ediyom bende aynen delirmemek için sabır ediyom
allah bize sabır versin

:cry: atandığımız için ne kadar şükretsek az
meb ne yapacak bu kadar bilişim mezununu acaba???

55ihsan55 hocam senin zaten kadron var formatörlük kadrosuna ne gerek var? Bizim branşımız belli kadromuz belli abidik gubidik isimlere hiç gerek yok.

ido1907' Alıntı:
bosvernapcan' Alıntı:
"bosvernapcan" :D
ido1907 hocam sizin gibi "boşver ne yapacan" diyen bilgisayar öğretmenleri olduğu sürece bizim bölümün aşağılara doğru gitmesi çok normal. önce bir düşünün bilgisayar öğretmeni ataması sizin yararınıza isteklerinizi belirtmede daha çok destekçiniz ve yanınızda sizi anlayan kişiler olur. ama siz ben atandım gerisine karışmam tarzında bir yapıya sahipsiniz anlaşılan.
din kültürü öğretmenleri müdür faln olup geriden gelenlere kadro açarken siz kendi branşınızdan gelenleri hiç düşünmüyorsunuz.
rehberlikçiler meb bir yerlere gelerek kendilerine müthiş çalışma şartları hazırlarken siz ben okulumda otururum etliye sütlüye karışmam banane diyorsunuz.
BRAVO SİZE HOCAM DOĞRU YOLDASINIZ

pawofeagle' Alıntı:
ido1907' Alıntı:
bosvernapcan' Alıntı:
"bosvernapcan" :D
ido1907 hocam sizin gibi "boşver ne yapacan" diyen bilgisayar öğretmenleri olduğu sürece bizim bölümün aşağılara doğru gitmesi çok normal. önce bir düşünün bilgisayar öğretmeni ataması sizin yararınıza isteklerinizi belirtmede daha çok destekçiniz ve yanınızda sizi anlayan kişiler olur. ama siz ben atandım gerisine karışmam tarzında bir yapıya sahipsiniz anlaşılan.
din kültürü öğretmenleri müdür faln olup geriden gelenlere kadro açarken siz kendi branşınızdan gelenleri hiç düşünmüyorsunuz.
rehberlikçiler meb bir yerlere gelerek kendilerine müthiş çalışma şartları hazırlarken siz ben okulumda otururum etliye sütlüye karışmam banane diyorsunuz.
BRAVO SİZE HOCAM DOĞRU YOLDASINIZ

muhterem kardeşim; benden evvel yazan arkadaşım nicki "boşvernapcan" olduğu için öyle yazdım minik bir espri, yoksa etliye sütlüye karışmayan tiplerden değilim. kaygılanmanıza gerek yok...

Eğer meslek liselerine geçiş hakkı verilmezse belirsizlikler içinde sürüklenip gideceksin, başka ne olabilir ki?

Geri