only61' Alıntı:aslında pratikte okulun iş gücünü hızlandırıyoruz ama malesef angarya gibi gözüküyor dışardan...kariyer diplerde...bankacı falan olsaydık en azından yükselirdik bi hedefimiz olurdu...şimdi bir okula hapsedilmiş angarya memuru gibi bişey olduk. toplumda öğretmenin değeri zaten yok...
her_dem' Alıntı:kendi adına konuş hocam. kimsenin emir eri değilim, kendime öyle davrandırmadım, davrandırmam da. okulda herkesin bana işi düşer ama Allaha şükür kimseye işim düşmez. bu insanın kendisini nasıl gördüğüyle alakalıdır.
O değil de, imzan çok güzelmiş hocam. Karga-ilaç lafını da bilmiyordum ama güzel söylemişsin. Ağzına sağlık.asacan' Alıntı:her_dem' Alıntı:kendi adına konuş hocam. kimsenin emir eri değilim, kendime öyle davrandırmadım, davrandırmam da. okulda herkesin bana işi düşer ama Allaha şükür kimseye işim düşmez. bu insanın kendisini nasıl gördüğüyle alakalıdır.
Az önce bir konu için milyonda bir ihtimalle birilerine işim düştü ancak maalesef sonuçsuz kaldı.
Bende "Kargaya b.kun ilaç demişler gitmiş denize s..mış" dedim yüzüne. döndüm odama başka bir şekilde halletmeye çalışıyorum.
:verymad:Demhar' Alıntı:Okulda ki HERKES'in bana muhtaç olduğu bir ortamda neden emir eri oluyomuşuz onu anlamadım. herkes bize olan ihtiyacın farkında MEB dışında! Başbakan amerikada google m.soft vb gezmiş Fatih'i yakından takip ediyolar dedi. elalem okyanus ötesinden takip ediyo bizimkilerin bizden haberi yok!!! :verymad: