Bize de yeni isim.. ( KILMATÖR..:)

Kodla Büyü
Arkadaşlar değerli okul formatörlerimizin bir ismi olur da bizim olmaz mı.. Alındık valla.. Eğitici formatörler olarak, görev gereği denetim rehberlik konusunda görevimizi yerine getirirken, şu böyle olmalı bu böyle olmalı Müdür Bey diyerek görevimizi yaparken, Zorunlu ve ya gönüllü katılım olan hizmetiçi eğitim kurslarında, 3 saat sürdürmemiz gereken bir kursu, yarım saat sonra kaçmayı düşünen kursiyerlere karşı olan tavrımız,, ve tecrübeli teknik bilgilerimizi, daha etkin ve verimli bir eğitim öğretim için dile getiridiğimzde vs sebeplerden dolayı.....
ÇOK KIL ADAMLARMIŞIZ.. Nasıl.., yeni ismimizi ben cok beğendim..
Nedense bu memlekette işini yapmaya çalışan insanları sevmiyoruz..

:lol: :lol: :lol: hiç gülesim yoktu. yatmatör, kılmatör daha neler duyacağız. gerçi ben formatörlük yapmıyorum ama hiç hoş değil böyle ünvanları yakıştıranlara

Eğitici Formatörler hepinize saygılar. Siz yine işinizi doğru dürüst yapmaya devam edin hocam.
Kolay gelsin. Varsın kıl desinler.

ben formatölüğü bıraktım.hala yatış pozisyonun da anılıyorum :cry: :cry:
kader :mrgreen: :mrgreen:

arkadaslar bana armatör diye takılırken , başka bir arkadaşım manasını bilmediğinden olacak gerçekten bize armatör deniliyo sanmış

sorduğunda gülmekten yerlere yığılacaktım .ama pek sevdiğim biri olduğu için üstünü örttüm. :lol: :lol: :lol: şimdi gülebilirim

benim tanıdığım eğiticiler bir çok yetkisi olmasına rağmen oldukça alçak gönüllü idi kimseyi kırmadan tüm haklarımızı savunan kişiler ayrıca tanışma şansını yakaladığım 2- 3 ilçe kordinatörüde aynı özellikleri taşıyordu. yapılan haksızlıkları ne onlar ne de bitefolar hakediyor. tanışma fırsatını bulamadığım ülkemdeki tüm ebitefolara saygılarımı sunuyorum.

Bizim Eğitici hocalarımızda alçakgönüllü insanlar.. böyle yakıştırmalar şaka da olsa insanı üzüyo :)

normaldir hocam...sınıf öğretmenleri 4. ve 5. sınıflarda 12 saat derse girmeden ek ders alınca sorun yok...bize gelince siz yatıyorsunuz

bize hala öğretmen diyorlar.. :lol: kılmatör yatmatör.. demek bir hata var ya sizde ya da diyenlerde

bu ülkede kim yatıyorsa emin olun en durust en çalışkan odur

en azından yatıyosa millet biliyor gizli iş cevirmiyor. uyanık oldugu zamanda yapması gerekeni yapıyor

formatorlere suc atan öğretmenleri gidip öğrencilere odev verip kırk dakika masada uyukluyor formator onlara dil uzatıyor mu?

herkesin gözü başkasının işinde millete bakacaklarına herkes kendi işine baksa roketlicez ülke olarak ama yok biz adam olmayız

kim ne derse desin, herkez görevini yapsın, Asıl ayıplanması gereken, öğrencinin karşısında yatanlardır.

saraci41' Alıntı:
Bizim Eğitici hocalarımızda alçakgönüllü insanlar.. böyle yakıştırmalar şaka da olsa insanı üzüyo :)

Hiç üzülme alçakgönüllüyüz, alçak değiliz bu nedenle zarar gelmez bizden.
Ne dersinler desinler

"Keser döner sap döner gün gelir hesap döner."

Bu günüm için karamsarım ama geleceğim için umutluyum bu kadrolar en fazla 10 yıl içinde köşe başlarını tutacaklar ve herşey çok farklı olacak.

Ne kıl adamlarmışız adamlara sadece dediğimiz "hocam bilgisayarı kullanırsan işlerin daha kolay ve hızlı olur ". Adamlar alındı. :):):):):) ne yani biz yavaş mıyız diyor :)

Geri