bize yokmuş

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan dmla
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

dmla

Aktif Üye
müdür yardımcım sizlik birşey yok fatih projesinin başlatıldığı okullarda o diyor ben ortaokuldayım.

Labı olan okullarda var hocam öncelik fatih okullarına verilecek ama labınız varsa seni de ilgilendirir.

hocam yazıyı iyice oku.veya işler vaziyette en az bir bt laboratuarı olan okullarda diyor.senın müdür yardımcın okumayı bilmiyor yada okuduğunu anlama yetisi gelişmemiş..

Açık seçik, herkesin anlayacağı dilde neden yazmazlar şu yazıları anlamıyorum. Neden yoruma açık şekle getirirler ki.

japonca yazsalar daha cok anlayan olurdu heralde....
tüekçeyi anlayan yok.......

Yazının anlaşılmayacak ya da karışık bişeyi yok ki, sıkıntı yazıyı okuyanların anlama kapasitelerinin düşük olması. O müdür yrd okuduğunu anlamıyorsa sorun bu yazıyı yazanların sorunu değil ki, eğitim sistemimizin sorunu.

dmla' Alıntı:
müdür yardımcım sizlik birşey yok fatih projesinin başlatıldığı okullarda o diyor ben ortaokuldayım.

Dilinizi mi yuttunuz hocam gösteremediniz mi yazıyı.
"En az 1 BT sınıfı olan okullar"

yav arkadaşlar yazıyı okuyamıyor musunuz
müdür yardımcın okuduğunu yorumlayamıyor ya da işine gelmiyor.

şimdiden başlamış müdürü ve yardımçıların kendilerine göre yorumlamaları :verymad:

Nerde yazıyormuş fatih projesinin yapıldı okullarda var diye. Bt labınız varsa fatihe gerek yoktur. Bu görevlendirme herkesi kapsar

Oturma organlarıyla anlayan idareciler bizim okulda da var.. Salla hocam yazı gayet açık ve net.. Oturma organını yırtsada durum artık böyle.. :D

formatörlük diye bişey kalmadı artık, yeniden görevlendirme yapılmak zorunda o zaman anlar merak etmeyin..

tamam müdür yardımcınız öyle diyorsa öyledir.hemen yazıyı düzelttirelim. müşteşar yeniden imzalasın.

ya hocam şu durumda müdür kim oluyor ki zaten
söz hakkı yorum hakkı yok
il milli eğitim başvuruları alır sen formunu verirsin valilik oluru ile görevlendirmen yapılır
ha il milli eğitim seni fatihi tamamlanmış bir liseye verebilir mi? evet verebilir zaten öncelik onların diyor yazıda fakat müdürün yorumunun zerre kadar önemi yok şu durumda
il seni okulunda rehber olarak görevlendirdikten sonra mesele kapanmıştır

başvuruyu müdür yardımcısına yaparsan öyle der.. :)

nerden nasıl ne zaman başvurulacak iyice öğrenin öyle başvurun..

dmla' Alıntı:
İlahi müdürüm sen adamı güldürürsün... :D
Ellere varda bize yok mu deseydiniz hocam... :puhaha:

Geri