Bizim branşın sonu ne olacak?

Kodla Büyü

burock_26

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar bizim branşta her geçen gün norm fazlası olan öğretmen sayısı artıyor bu durum hakkıda herhangi bir çalışma vb bişey yok mu?

Hocam benim okul çoklu yabancı dil pilot uygulamasına geçti. Norm fazlası oldum. Zorunlu ders 5 ve 6.sınıflarda olmadığı için seçmeli dersi de norma dahil edememiş, sistemde ders sayısı 0 olmuş.

Sendikalar bu konuda neler yapıyor sendikalara mail mi atalım ne yapalım ya branşın nomunu düzeltsinler ya da bize eğitim verip matematik fen sosyl vb branşlara geçisinler

Hocam benim okul çoklu yabancı dil pilot uygulamasına geçti. Norm fazlası oldum. Zorunlu ders 5 ve 6.sınıflarda olmadığı için seçmeli dersi de norma dahil edememiş, sistemde ders sayısı 0 olmuş.
Pilot okullarda 5. ve 6. Sınıflar mi yabancı dil ağırlıklı? 7. Ve 8. Sınıflar diğer ortaokullar gibi eğitim mi veriyor ?

aynı durum bende seneye olacağım.. "Seçmeli dersi norma dahil edememiş" kısmını anlayamadım.. bu durumda bizim normumuz 0 saate düşerse bizi ilçe normuna çekerler mi

turşumuzu kuracaklar en son. şaka bi yana kendi adıma ilk günden beri btr ye kadro diyorum. her kademeye zorunlu bilişim dersi olacak iş değil.

Btr kadrosu olmadığı sürece norm sıkıntısı ilelebet olacak. Teknoloji çağında Bilişimin umursanmadığını görmek umudumuzu kırıyor. Keşke teknoloji tasarım gibi sınıflar ikiye bölünse hem norm 2 ye katlar hemde cok daha verimli ders işleriz.

Btr kadrosu olmadığı sürece norm sıkıntısı ilelebet olacak. Teknoloji çağında Bilişimin umursanmadığını görmek umudumuzu kırıyor. Keşke teknoloji tasarım gibi sınıflar ikiye bölünse hem norm 2 ye katlar hemde cok daha verimli ders işleriz.
hocam ders yok ki her durumda hemen norm mevzusu açılıyor aba altından sopa gösteriyorlar o kadar iş yapıyoruz ama yarım saat geç gitsek hmm senin dersin şu kadar saatti değil mi falan gibi sorular soruyorlar hepimiz birleşip bu durum bir çözüm bulmalıyz

benim okulda çoklu yabancı dil uygulamasına başladı. Ders saati 8 e düştü norm fazlası oldum. Seneye 6 larda da uygulandığında hiç ders kalmıyor

yıllardır çözülemeyen bir sorun. 19 yıllık öğretmenim, her yıl bir umutla başlasam da yeni bir döneme... uzun sürmüyor bu.. norm belirleme zamanı gelince stres, yer karmaşası... keşke bir şeyler yapılabilse...

Bizim branştan ya da dersten umudu olan varsa hala acilen bir doktora görünsün.

Neredeyse atandığımdan beri norm fazlasıyım. Atayacakları okul bile kalmadı. Ankara il içi atamada 5 okul açıldı. Hepsi 200km uzağımda üstelik. Bir de resen atama çıkardılar şimdi.

Geri