Bizimde Size İhtiyacamız Yok!

Kodla Büyü

bigeast

Seçkin Üye
Seçkin Üye
2014 Yerel Seçim ve 2015 Genel Seçimde görüşürüz bakalım kimin kime ihtiyacı var yok.3 dönem size oy vermiş birisi olarak buraya kadar diyorum. Gelen geçen öğretmen tokatlar oldu kardeşim. Ne demiş Şeyd Edebali: İnsanı yaşat ki devlet yaşasın.

Hüseyin ÇELİK
Nimet BAŞ (ÇUBUKÇU eski soyadı)
Ömer DİNÇER
Nabi AVCI

Sizce isteseler sorunlarımızı çözmezler miydi. Demek ki çözülmek istenmiyor!

Diğer partiler bizler için bir çok soru önergesi verdi peki mevcut yönetim çıkıp bizlere bir defa sahip çıktı mı? Millet vekili sayıları düşünülünce bizler için en çok çaba sarf edenin kendileri olması gerekmez miydi.

hasari' Alıntı:
Hüseyin ÇELİK
Ömer DİNÇER
Nabi AVCI

Diğer partiler bizler için bir çok soru önergesi verdi peki mevcut yönetim çıkıp bizlere bir defa sahip çıktı mı? Millet vekili sayıları düşünülünce bizler için en çok çaba sarf edenin kendileri olması gerekmez miydi.
işte hocam bunu anlayabilecek kapasite herkeste yok.

Ben 3 genel seçimde 1 kez oy kullandım. Yakın bir akrabam akp il genel meclisinde üye ama oyum nasip olmadı olmayacak yinede.

Gerçi bu yeni bakan bizimle ilgili bir düzenleme yapsın oy veririm hiç gocunmam ama mevcut şartlarda babamın oğlu olsa oy verirsem dünya alem beni öpsün.

Ya kardeşim 2004 yılında bu bölüme girebilmek için millet gece gündüz demeden çalıştı. Derece yaptı birçoğu. bizim sınıfta Tıp fakültesini 3. sınıfta bırakıp gelenler vardı. Nereden nereye...

Yeni sloganımız:

Bilgisayar Dersine gerek yoksa bizden de size oy yok.

Bunu tweet yapabiliriz :+1:

Üstteki listede ben birde Milli Eğitim Bakanı olarak erkan mumcu'yu hatırlıyorum :mrgreen: Yani sorunumuz 5 bakandır devam ediyor

"Mazlumun bedduasını almaktan kork. Zira Allah'la bu beddua arasında perde mevcut değildir."

hasari' Alıntı:
Hüseyin ÇELİK
Ömer DİNÇER
Nabi AVCI

hasari hocam diğer partiler bizi sevdiklerin mi soru önergesi verdi? Sadece muhalefet olsun diye hakkımızı arıyorlar. Bunu hepimiz biliyoruz. Ama yine de bu iktidarın haklı diğer partiler ise haksız olduğunu göstermez.

hiç vermedim ki bunlara oy zaten, ama 3 dönemdir şöyle birşey gözlemliyorum öğretmenler seçime kadar çok şikayetçiler şöyle yapacaz böyle yapacaz, ama seçim yaklaşınca bir kulisler bir fısıldaşmalar bir bakmışsın ki sanırsın ülkede akpden başka parti yok

bende 2 dönem bunlara oy verdim ama hayatta oy vermem daha.

eğitim politikaları yüzünden oy vermemeyi kafama koymuştum. suriye politikalarından dolayı hepten iğrendim bunlardan. hiç görüşümü yansıtmasa bile seçimlerde bunların en büyük rakibi kimse ona oy vereceğim.

ttalan46' Alıntı:
hasari' Alıntı:
Hüseyin ÇELİK
Ömer DİNÇER
Nabi AVCI

hasari hocam diğer partiler bizi sevdiklerin mi soru önergesi verdi? Sadece muhalefet olsun diye hakkımızı arıyorlar. Bunu hepimiz biliyoruz. Ama yine de bu iktidarın haklı diğer partiler ise haksız olduğunu göstermez.
En azından sorunlarımıza kulak veriyorlar. Hem öğretmenin hakkını hemde biz BT öğretmenlerinin haklarını korumaya çalışıyorlar.
Bizden olumlu şekilde bahseden partiler bize sahip çıkmışken eleştirmek değil öpüp başımıza koymamız gerekiyor.
Öğretmen 15 saat çalışıyor.
Öğretmenin evinin dibine okul mu yapalım.
Herkes bilgisayarı biliyor.
Diğer dersler zaten bilgisayarı kapsıyor.
Branş değişikliği (olmadık branşa geçenleri gördükçe bu millete yazık diyorum) yapan.
4+4+4 göre derslik ihtiyacından dolayı kapatılan laboratuarlar.
(Başta BT lab, teknoloji tasarım lab, fen lab,sosyal bilgiler lab... gibi birçok laboratuar kapatıldı.)
....

uygulamalarından bahsetmek mümkün.

hasari hocam tabiki bizim hakkımızı savunanlara bizimde destek çıkmamız gerekiyor ama dedimya bizim hakkımızı savunduklarından değilde bizden oy almak için bunu yapıyorlar. Onlarda iktidara gelseler aynısını yapacaklar. Sadece muhalefet olsun diye bunu yapıyorlar.

ttalan46' Alıntı:
hasari hocam tabiki bizim hakkımızı savunanlara bizimde destek çıkmamız gerekiyor ama dedimya bizim hakkımızı savunduklarından değilde bizden oy almak için bunu yapıyorlar. Onlarda iktidara gelseler aynısını yapacaklar. Sadece muhalefet olsun diye bunu yapıyorlar.
nerden biliyorsun hocam öyle yapacaklarını

bu öğretmen milletine güven olmaz. maaşı azalır, özlük haklarına darbeler vuruldukça daha fazla oy verir.

akyildiz41' Alıntı:
ttalan46' Alıntı:
nerden biliyorsun hocam öyle yapacaklarını
hocam burası Türkiye. böyle olacağını kestirmeniz gerekli. Şu an muhalefet olan partiler daha önce iktidardaydılar. Şimdikinden daha kötü yönettiler Türkiyeyi. Bunun belgesi internette çok.

ttalan46' Alıntı:
Sayın hocam bize düşen doğru politikaları savunmak. Mevcut hükumet bunu yapmıyorsa bize düşen bize destek olan doğru politikalar güdeni desteklemektir. Yarın başa geldiklerinde yanlış politikaları olduğu zaman elbet onuda eleştireceğiz.
Eğer sizin mantığınızla düşünürsek hiç tepki vermeden devam etmemiz lazım. Bizim sorunumuz parti değil yanlış politikalar anlatabiliyor muyum. :)

Bilişim öğretmeni arkdaşıma diyorum 2,5 senedir norm fazlasısın oy verme artık diyorum meb teki zihniyet değişmediği sürece bilişim öğretmenleri gün yüzü göremeeycek diyorum adam ben mebe mi oy veriyorum diyor. Sonra diyorum kendi kendime benim bilişim öğretmenim oy verirse bizim sorunmuz nasıl düzelecek acaba diye

ttalan46' Alıntı:

sen oyunu ver hocam muhalefete baktın olmuyor aynı tas aynı hamam sonra yine verme
sabit değil ki sen bundan başkasına oy veremezsin bir daha diyen yok

şu konuşmayaı keşke bir hükümet vekili yapsa
http://www.youtube.com/watch?v=LtPPlsL1EfY

hocam ilerde onlarında aynı şeyi yapacağını, aynı yanlışlara devam edeceklerini sizde biliyorsunuz. Yanlışları yanlışla düzeltemezsiniz. Geçenki sendika işine döndün. EBS miydi ABS miydi neydi. Neymiş sendikadan istifa etmemizi istiyor birisi(Bu arada ben EBS'li değilim). Neden sadece bir tane sendikadan. İstifa ediliyorsa hepsinden istifa edilecek. Yapılıyorsa hepsine tepkimiz olacak. Birliktelik olmazsa sesimiz duyulmaz. Bu sadece 1 partiye tepki vermekle çözüm olmaz. Öğretmenlerdede birliktelik olmayacağına göre :(

eemree' Alıntı:
ttalan46' Alıntı:

sen oyunu ver hocam muhalefete baktın olmuyor aynı tas aynı hamam sonra yine verme

hocam ben oyumu vereceğimden değil. Ben oyumu kendi çıkarlarım için kullanmam. Sadece birliktelik istiyorum. Tepki hepsine olacak. bu arada Eğer hükümetteki parti muhalefet olsaydı emin olun aynı şeyleri onlarda söylerdi.

Sanal ortamda bu konuları tartışmaktan kaçınmışımdır her zaman... ancak şunu söylemek isterim Perşembenin gelişi çarşambadan belliydi her zaman...

ttalan46' Alıntı:
hocam ilerde onlarında aynı şeyi yapacağını, aynı yanlışlara devam edeceklerini sizde biliyorsunuz. Yanlışları yanlışla düzeltemezsiniz. Geçenki sendika işine döndün. EBS miydi ABS miydi neydi. Neymiş sendikadan istifa etmemizi istiyor birisi(Bu arada ben EBS'li değilim). Neden sadece bir tane sendikadan. İstifa ediliyorsa hepsinden istifa edilecek. Yapılıyorsa hepsine tepkimiz olacak. Birliktelik olmazsa sesimiz duyulmaz. Bu sadece 1 partiye tepki vermekle çözüm olmaz. Öğretmenlerdede birliktelik olmayacağına göre :(

Hocam onların aynı şeyleri yapıp yapmayacağını deneyerek anlayacağız, demeden anlayabilir miyiz? Ama bilişim öğretmenlerinin sorunlarının çözülmesi umudunun doğması için meb teki zihniyetin değişmesi şart. Aksi halde 3 senedir görüyoruz birşeylerin değişmeyeceğini. Bundan sonra 4 senede de birşey değişmeyecek niye mi böyle dedim bak mebin göndediği yazıya;

22.05.2013
Müfredatta yer alan tüm branşların her yıl normu tespit edilir. Norm sayısı bütün branşla için yeni açılan okullarla sürekli değişmektedir. Bilişim Teknolojileri branşı F@tih projesi ile ilişkili bir derstir. Proje tam yerleşmediği için bilişim teknolojileri branş normu diğer branşlara göre daha fazla değişkenlik göstermektedir. Önümüzde ki dört yıl için proje tamamen yerleşecek ve bilişim teknolojileri normu daha belirgin hale gelecektir. Ayrıca Bilişim Teknoloji Branşı konusunda gelen talep, eleştiri ve şikâyetleriniz ilgili birimlere iletilmek üzere not alınmaktadır. İyi günler dileriz.
Milli Eğitim Bakanlığı -

Neyse arkdaşlar ben yanlış anlaşılıyorum. yorum yapmamam daha iyi olacak. Sadece kötü niyetli değilim ve iktidarı değil, öğretmenlerin hakkını savunmak için görüşlerimi yazdım. Teşekkürler.

eemree' Alıntı:
ttalan46' Alıntı:

32.000 bilişim sınıfının maliyeti 5.000.000.000 $ diyor.

5.000.000.000 / 32.000 = 156250 $

türk parasıyla 1 labaratuvara 156250 * 1,85 = 289.000 tl

bir laboratuvarı 300.000 TL ye mi kurmuşlar..

bunlar karalama hepten..

bunca laboratuvar kurulmuş bunu bir başarı olarak kabul edeceklerine niye kurdunuz bu laboratuvarları diyor adam..

laboratuvarsız ders mi işlenir... elbette kurulacak.

Geri