işte hocam bunu anlayabilecek kapasite herkeste yok.hasari' Alıntı:Hüseyin ÇELİK
Nimet BAŞ (ÇUBUKÇU eski soyadı)
Ömer DİNÇER
Nabi AVCI
Sizce isteseler sorunlarımızı çözmezler miydi. Demek ki çözülmek istenmiyor!
Diğer partiler bizler için bir çok soru önergesi verdi peki mevcut yönetim çıkıp bizlere bir defa sahip çıktı mı? Millet vekili sayıları düşünülünce bizler için en çok çaba sarf edenin kendileri olması gerekmez miydi.
hasari hocam diğer partiler bizi sevdiklerin mi soru önergesi verdi? Sadece muhalefet olsun diye hakkımızı arıyorlar. Bunu hepimiz biliyoruz. Ama yine de bu iktidarın haklı diğer partiler ise haksız olduğunu göstermez.hasari' Alıntı:Hüseyin ÇELİK
Ömer DİNÇER
Nabi AVCI
Diğer partiler bizler için bir çok soru önergesi verdi peki mevcut yönetim çıkıp bizlere bir defa sahip çıktı mı? Millet vekili sayıları düşünülünce bizler için en çok çaba sarf edenin kendileri olması gerekmez miydi.
bence de ama bize de bu yakışır :-1:easytr' Alıntı:iktidarın oyu bir sonraki seçimde en az %55'dir.
En azından sorunlarımıza kulak veriyorlar. Hem öğretmenin hakkını hemde biz BT öğretmenlerinin haklarını korumaya çalışıyorlar.ttalan46' Alıntı:hasari hocam diğer partiler bizi sevdiklerin mi soru önergesi verdi? Sadece muhalefet olsun diye hakkımızı arıyorlar. Bunu hepimiz biliyoruz. Ama yine de bu iktidarın haklı diğer partiler ise haksız olduğunu göstermez.hasari' Alıntı:Hüseyin ÇELİK
Ömer DİNÇER
Nabi AVCI
nerden biliyorsun hocam öyle yapacaklarınıttalan46' Alıntı:hasari hocam tabiki bizim hakkımızı savunanlara bizimde destek çıkmamız gerekiyor ama dedimya bizim hakkımızı savunduklarından değilde bizden oy almak için bunu yapıyorlar. Onlarda iktidara gelseler aynısını yapacaklar. Sadece muhalefet olsun diye bunu yapıyorlar.
hocam burası Türkiye. böyle olacağını kestirmeniz gerekli. Şu an muhalefet olan partiler daha önce iktidardaydılar. Şimdikinden daha kötü yönettiler Türkiyeyi. Bunun belgesi internette çok.akyildiz41' Alıntı:nerden biliyorsun hocam öyle yapacaklarınıttalan46' Alıntı:hasari hocam tabiki bizim hakkımızı savunanlara bizimde destek çıkmamız gerekiyor ama dedimya bizim hakkımızı savunduklarından değilde bizden oy almak için bunu yapıyorlar. Onlarda iktidara gelseler aynısını yapacaklar. Sadece muhalefet olsun diye bunu yapıyorlar.
Sayın hocam bize düşen doğru politikaları savunmak. Mevcut hükumet bunu yapmıyorsa bize düşen bize destek olan doğru politikalar güdeni desteklemektir. Yarın başa geldiklerinde yanlış politikaları olduğu zaman elbet onuda eleştireceğiz.ttalan46' Alıntı:hasari hocam tabiki bizim hakkımızı savunanlara bizimde destek çıkmamız gerekiyor ama dedimya bizim hakkımızı savunduklarından değilde bizden oy almak için bunu yapıyorlar. Onlarda iktidara gelseler aynısını yapacaklar. Sadece muhalefet olsun diye bunu yapıyorlar.
ttalan46' Alıntı:hasari hocam tabiki bizim hakkımızı savunanlara bizimde destek çıkmamız gerekiyor ama dedimya bizim hakkımızı savunduklarından değilde bizden oy almak için bunu yapıyorlar. Onlarda iktidara gelseler aynısını yapacaklar. Sadece muhalefet olsun diye bunu yapıyorlar.
hocam ben oyumu vereceğimden değil. Ben oyumu kendi çıkarlarım için kullanmam. Sadece birliktelik istiyorum. Tepki hepsine olacak. bu arada Eğer hükümetteki parti muhalefet olsaydı emin olun aynı şeyleri onlarda söylerdi.eemree' Alıntı:ttalan46' Alıntı:hasari hocam tabiki bizim hakkımızı savunanlara bizimde destek çıkmamız gerekiyor ama dedimya bizim hakkımızı savunduklarından değilde bizden oy almak için bunu yapıyorlar. Onlarda iktidara gelseler aynısını yapacaklar. Sadece muhalefet olsun diye bunu yapıyorlar.
sen oyunu ver hocam muhalefete baktın olmuyor aynı tas aynı hamam sonra yine verme
sabit değil ki sen bundan başkasına oy veremezsin bir daha diyen yok
şu konuşmayaı keşke bir hükümet vekili yapsa
http://www.youtube.com/watch?v=LtPPlsL1EfY
ttalan46' Alıntı:hocam ilerde onlarında aynı şeyi yapacağını, aynı yanlışlara devam edeceklerini sizde biliyorsunuz. Yanlışları yanlışla düzeltemezsiniz. Geçenki sendika işine döndün. EBS miydi ABS miydi neydi. Neymiş sendikadan istifa etmemizi istiyor birisi(Bu arada ben EBS'li değilim). Neden sadece bir tane sendikadan. İstifa ediliyorsa hepsinden istifa edilecek. Yapılıyorsa hepsine tepkimiz olacak. Birliktelik olmazsa sesimiz duyulmaz. Bu sadece 1 partiye tepki vermekle çözüm olmaz. Öğretmenlerdede birliktelik olmayacağına göre
mustafatoker' Alıntı:bu öğretmen milletine güven olmaz. maaşı azalır, özlük haklarına darbeler vuruldukça daha fazla oy verir.
eemree' Alıntı:ttalan46' Alıntı:hasari hocam tabiki bizim hakkımızı savunanlara bizimde destek çıkmamız gerekiyor ama dedimya bizim hakkımızı savunduklarından değilde bizden oy almak için bunu yapıyorlar. Onlarda iktidara gelseler aynısını yapacaklar. Sadece muhalefet olsun diye bunu yapıyorlar.
sen oyunu ver hocam muhalefete baktın olmuyor aynı tas aynı hamam sonra yine verme
sabit değil ki sen bundan başkasına oy veremezsin bir daha diyen yok
şu konuşmayaı keşke bir hükümet vekili yapsa
http://www.youtube.com/watch?v=LtPPlsL1EfY