Bizimle İlgili Bir Çalıştay

Kodla Büyü
bu ara bakanlık karışık bişey istemiyelim arada bizde gitmeyelim..hatta arınç suçlu ayten dedi..görevlendirmede ayten isimli arkadaş varsa..dikkat etsin..görev almasın bu sefer.. :puhaha:

Böyle bir çalıştayın düzenlenmesi konusunda çaba sarfeden ve katkısı bulunan arkadaşları tebrik ediyorum. Yüzeysel öneriler olduğu gibi dikkat çekici çözüm önerileri de mevcut. Mesela eba'nın içeriğinin zenginleştirilmesi konusu zaten üzerinde çalışılan bi mevzu. Bence ona değinmeye gerek yoktu. Ya da içeriğin geliştirilmesi için bizzat katkıda bulunmak isteyen arkadaşlar varsa ne yapılması gerekiyorsa artık o yönde bi girişimde bulunulabilir. İl tarafından uygulanacak olan, atıl durumda bt sınıfı olan ilkokullardan, sınıfı olmayan ortaokullara bilgisayar transferi gayet yerinde bi karar. Umarım gereğini yaparlar. Diğer bi konu, meb engelinin kaldırılması bence uygun olmaz. Ancak bu sitelere girişte mebbis öğretmen girişi ile izin sağlanması çok iyi olurdu. Youtube, facebook öğrenciler için serbest olmasın zaten. Lazım olduğu zaman resmi bi şekilde biz kullanabilelim sadece. Diğer bi mevzu, teknik işlerin hızlanmasını sağlamak amacıyla meslek lisesi veya meslek yüksekokullarından öğrenci çalıştırılması. Bu fikri ilk kez duydum ve bana mantıklı geldi. Stajyer olarak da okullarda çalışabilirler. Tabi bunun enine boyuna konuşulup planlanması lazım. Norm düzenlenmesi, ders ve klavuz kitap eksikliği vs. zaten hepimizin muzdarip olduğu ve bir an önce düzeltilmesini istediğimiz konular.

Geri