Bu madencilik ve diğer teknolojik faaliyetlerin en kötü yönü ise elektrik tüketimi ve dolaylı küresel ısınmaya yol açmasıdır. Bu dünyanın sonunu getirebilir.
Alpay hocam, arsana ev yaparsan ve kiraya vermek istersen kiracın olmaya talibim Abonelikleri üstüme almam ama, bir de güneş görecek şekilde yaparsan evi sevinirim, tabi önce güneş olması lazım, onu da ben mi alsam?Nolur nolmaz diye OVR den 200-300 $ lık arsa aldım.
decentraland.org tan alayım dedim çoook pahalı.
Sanki 1990 lardaki domain ve web sayfası dönemleri gibi. Ozamanlarda kim neyapsın domaini deniyormuş.
aldığım arsaya 3D yapılar kurabiliyormuşum ))
Benim bir işime yaramaz ama belki çocuk kat karşılığı satar
bende alacaktım vazgeçtim gidip kebap yedim o parayla metaverse de farklı platformlar olduğundan bir türlü kanaat getiremedim. Ama web3.0 araştırıyorum. yapay zeka bakıyorum. bi de sand gibi projelere baktım. yeni nesil tasarımcı diye belki nft satarızNolur nolmaz diye OVR den 200-300 $ lık arsa aldım.
decentraland.org tan alayım dedim çoook pahalı.
Sanki 1990 lardaki domain ve web sayfası dönemleri gibi. Ozamanlarda kim neyapsın domaini deniyormuş.
aldığım arsaya 3D yapılar kurabiliyormuşum ))
Benim bir işime yaramaz ama belki çocuk kat karşılığı satar
küresel ısınma diye bir şey yok hocam. Bunlar ülkelerin üzerinde kuruluşlar kurarak esir almaktır. Paris iklim anlaşması ülkemizi esir etmektir. Yarın istediğin kanunu çıkartamayacaksın niye iklim anlaşmasına uymuyor diye. Nato, BM, Dünya sağlık örgütü gibi kuruluşlar ülkeler üstü ülkeleri esir alan kuruluşlardır.Bu madencilik ve diğer teknolojik faaliyetlerin en kötü yönü ise elektrik tüketimi ve dolaylı küresel ısınmaya yol açmasıdır. Bu dünyanın sonunu getirebilir.