Bloomberg Tv yi açınnnn

Kodla Büyü

zeybekd

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Ali çağatay bizimle ilgili haberi varmış izleyelim arkadaşlar :D bu mutlu günümüzü taçlandıracakmış

Ali Cağatay ‏@AliCaatay 3 sa

BT Ogretmenleri bu aksam Bloomberg HT Anahaber'i izleyin. Bu mutlu neticeyi bir haberle taclandiracagiz ve onumuzdeki maclara bakicaz!-18:45

Açtım izliyorum :)
Şu normların yeniden düzenlenmesi gerektiğini belirtelim söylesin...

adam müthiş haber yapmış, biz bu adamın hakkını ödeyemeyiz valla, haberi indirip buraya koyarsak herkes izler, veya yıldız tv de izleyebilirsiniz, 19:30 da filan başladı haber.

hanedantr' Alıntı:
yazın acamıyorum dersteyim cunku

Özetle dersin 5-6 da zorunlu olduğunu belirtti. Ve bakana bunun için teşekkür etti. DAha önce dernek başkanının bloomberght deki videolardan ve eylemlerden kısa bir özet geçti.

Teşekkürler Ali Beye.

Başta derslerin tekrar zorunlu olmasını norm sorununu çözmeye baglamıştım fakat Ali Bey' i dinleyince sebebin istihdam edilmeyi bekleyen BT öğretmenleri ve Bilişim Teknolojilerinin önemi olduğuna kanaat getirdim ve bu yüzden daha da çok sevindim.
Eylemler, mailler, soru önergelerinden... Den çok etkili olan şey derneğimiz ve Ali Bey in desteği gibi görünüyor. Ve gerçekten onlara çok şey borçluyuz

Ali Cağatay ‏@AliCaatay 12 dk

BT Ogretmenleri, biraz once Milli Egitim Bakani Prof. Dr. Nabi Avci aradi. Kendisine sizin adiniza minnet ve sukran duygularimi ilettim.

Allah Razı Olsun. Ali bey ve dernekte başta olmak üzere emeği geçen herkese.

Geri