Boş DVD Tavsiyeleriniz

Kodla Büyü

mehmettutgun

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Merhaba arkadaşlar.. Harddiskler ağzına kadar doldu, DVD'ye yazmak istiyorum ama sizin tavsiyelerinizi almak istedim.. Daha önce verbatim kullandım, memnun da kaldım ama şimdi uygun fiyata bulamadığım için alamıyorum.. Sizin tavsiyeleriniz nedir ve Kayseri'de nerden ucuz şekilde alabilirim ?? Cevaplar için şimdiden teşekkürler..

princo hariç hepsi. En adisi princo o kadar dvd yazdırdım. Princo kadar kötüsünü görmedim. Yazıyor ama okuyamıyor. Bazılarını hiç yazmıyor. Eger biraz ışık alan yerde kalırsa üzerindeki boyası kalkıyor vede dvd nin işi bitiyor

O disk bir kere bozuldu mu hepsi (tüm veriler) gider.
başkasına emanet veremezsin. Ne kadar düzgün kullanırsan kullan, ömrü en fazla 5-10 yıl. film, dizi, müzik, oyun kopyalacaksan fark etmez bence.

vertabim yeşil mavi derken etiket rengi mi? yazılabilir yüzeyi mi?

ercinc98' Alıntı:
O disk bir kere bozuldu mu hepsi (tüm veriler) gider.
başkasına emanet veremezsin. Ne kadar düzgün kullanırsan kullan, ömrü en fazla 5-10 yıl. film, dizi, müzik, oyun kopyalacaksan fark etmez bence.

vertabim yeşil mavi derken etiket rengi mi? yazılabilir yüzeyi mi?
kutusunu kast ettim hocam..

fatihinfedaisi' Alıntı:
kutusunu kast ettim hocam..

Bendekilerin verbatim hepsi yazılabilir yüzeyi mavi kutusu da mavi-turuncu, philips'ler yeşil, bir de win ve diğer sistem DVD'leri lacivert A4Tech.

aakcakaza' Alıntı:
genelde philips kullanıyorum, su ana kadar problem çıkardıgını hatırlamıyorum.
philips'in sağı solu belli olmuyor hocam.. netten de çok olumlu yorumlarını okumadım.. ya size hep sağlamları denk geldi, ya da bize hep çürükleri :)

Geri