Boş gününde nöbet tutan var mı?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan cenk76
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

cenk76

Aktif Üye
selam arkadaşlar.
bizim okulumuzda (ki buraya istemeden geldik. okul değişimiyle) benim bir günüm boş kaldı. sebebi ise perşembe günlerine seçmeli ders konuldu. benimde seçmeli dersim olmadığı için o günüm boş. ancak idare öğretmene boş gün olmaz dedi ve ben öğleden sonra akşama kadar nöbet için okuldayım. :x şimdiye kadar 10 okulda çalıştım böyle bir uygulama görmedim. çalıştığım okullarda öğretmene boş gün vermek için uğraşırlardı. sizlerde de böyle bir durum var mı?

Hocam benzer sorun bizde de oldu okul müdürü ile takıştık öğretmenler olarak oda en az ders saati olduğu güne nöbet yazdı benimde boş günüme yazmıştı bir hafta tuttum sonraki hafta bt rehberlik onayı geldi de kurtuldum nöbetten :(

yönetmelik an az ders olan güne nöbet yazın der.
ama çalıştığım hiç bir okulda şu ana kadar bu şekilde uygulanmadı.
Daima öğretmenin iyiliği için uğraşıldı , boş gün çıkarıldı.
müdür biraz egosunu tatmin ediyor gibi

Yönetmelik boş güne ya da en az ders saatine nöbet konur der ama uygulama pek böyle değildir. Genelde yani...

evet geçen sene bizim okulda da uygulanıyordu..
bizim müdürde o müdürlerden.................................... :verymad:

yeni yönetmeliğe göre dersinin en az olduğu gün yazıyor ortaöğretim yönetmeliğine göre bile---bunu bizim müdürde dediği içinde aynen uygulamak zorunda kaldı......................

hala sinirleniyorum geldiğimden beri çok pislik gitti okuldan bi kurtulamadık...

Geri