Bizim okulda müdür öğretmene boş gün vermiyor 16 saat dersi olan öğretmene bile yok diyor acaba bunun yönetmelikte yeri var mı yada neye dayanarak bunu yapabiliyor olabilir bu arada okulum ortaokul
cilekes_ogrt' Alıntı:yönetmeliğe göre bir günde diyelim iki saat dersi var birini başa birini sona koyamaz demi
devlet memuruysak neden 8 5 çalışmıyoruzsavas3457' Alıntı:hocam yönetmelikte boş gün diye birşey yoktur devlet memuruyuz hepimiz neden boş gün vermedin diyemezsin.Ancak ikili ilişkiler iyiyse müdür verebilir.
öğretmenlik işçi sınıfına alındıda bizim mi haberimiz yok.devlet memurluğunda boş gün diye bir ibare mi var boş boş konuşmayın.ders saati az ise müdür isterse boş gün verebilir istemezse vermez.Müfettiş geldiğinde soruyor neden boş gün veriyorsun neye dayanarak diye soruyor ne cevap vereceksinhakanharuny' Alıntı:devlet memuruysak neden 8 5 çalışmıyoruzsavas3457' Alıntı:hocam yönetmelikte boş gün diye birşey yoktur devlet memuruyuz hepimiz neden boş gün vermedin diyemezsin.Ancak ikili ilişkiler iyiyse müdür verebilir.
Ben boş boş konuşuyorsam sen neden boş boş cevap veriyorsunsavas3457' Alıntı:öğretmenlik işçi sınıfına alındıda bizim mi haberimiz yok.devlet memurluğunda boş gün diye bir ibare mi var boş boş konuşmayın.ders saati az ise müdür isterse boş gün verebilir istemezse vermez.Müfettiş geldiğinde soruyor neden boş gün veriyorsun neye dayanarak diye soruyor ne cevap vereceksinhakanharuny' Alıntı:devlet memuruysak neden 8 5 çalışmıyoruzsavas3457' Alıntı:hocam yönetmelikte boş gün diye birşey yoktur devlet memuruyuz hepimiz neden boş gün vermedin diyemezsin.Ancak ikili ilişkiler iyiyse müdür verebilir.
savas3457' Alıntı:ilköğretim kurumları yönetmeliği madde 5:
(2) Haftalık ders programı, öğretim yılı başında ve gerekli hâllerde ders yılı içinde okul yönetimince hazırlanır. Bu programda yönetici ve öğretmenlerin okutacakları derslerin gün ve saatlere göre öğretmenlerin mazeretleri de dikkate alınarak dengeli olarak dağılımı yapılır ve ilgililere imza karşılığı duyurulur.
savas3457' Alıntı:yukarıda yönetmeliği yazdım görmedin herhalde neye dayanarak öğretmenlerin boş günü var diyorsun hangi yasa hangi yönetmelik.Var ise yaz dilekçeni iste boş gününü bu kadar basit.
teorik olarak işin zor hocam. Müdür istediğini yapar gibi görünüyorhakanharuny' Alıntı:Bizim okulda müdür öğretmene boş gün vermiyor 16 saat dersi olan öğretmene bile yok diyor acaba bunun yönetmelikte yeri var mı yada neye dayanarak bunu yapabiliyor olabilir bu arada okulum ortaokul
altintepebilisim' Alıntı:Hocam iş yönetmeliğe kalırsa yönetmelikte şöyle yazıyor öğretmenin dersleri her güne eşit olacak şekilde dağıtılır. Fazla ders kalırsa pazartesi veya cumaya eklenir. 16 ders varsa her güne 3 saat ders verilir artan bir saat ya pazartesiye ya da cumaya.