Boş klasör nasıl silinir..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan bridget
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

bridget

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Sitede verilen bir yöntemle boş klasör oluşturdum..Ama hiç bişekilde !taşıyamıyorum!silemiyorum! Nasıl ortadan kaldırabilirim??? :roll:

bridget' Alıntı:
Sitede verilen bir yöntemle boş klasör oluşturdum..Ama hiç bişekilde !taşıyamıyorum!silemiyorum! Nasıl ortadan kaldırabilirim??? :roll:
pardon ne yöntemi. nerede oluşturdunuz klasörü

Kılasörü seçebiliyorsanız (tıklamayla, yön tuşlarıyla),
ismini f2 ile değiştirin,
sonra silmeyi deneyin.

az önce denedim isim değitirmek de bir fayda etmiyor ama yeni bir klasör açıp şifreli klasörü bunun içine taşırsanız siliniyor.

Hayır hocam adı con değil zaten xp de con adında bi klasör oluşturamıyorsunuz..Ayrıca sorun şurdaki klasörü taşıyamıyorsunuz ve silemiyorsunuz...

hocam o klasör siliniyor..Biraz önce denedim..ama sizin bilgisayarda bunu engeleyen bir şey var demek ki..

Benim tavsiyem...
Çalıştır-Command yaz Enter...Klasörün olduğu yere git...

RD boşluk (Alt 255) enter....

bunu bir deneyin bakalım:)
Oladı Güvenli Kipte deneyin

mefete' Alıntı:
hocam o klasör siliniyor..Biraz önce denedim..ama sizin bilgisayarda bunu engeleyen bir şey var demek ki..

Benim tavsiyem...
Çalıştır-Command yaz Enter...Klasörün olduğu yere git...

RD boşluk (Alt 255) enter....

bunu bir deneyin bakalım:)
Oladı Güvenli Kipte deneyin

eğer engelleyen varsa o da explorer.exe dir büyük bir ihtimal. onun için göver yöneticisinden ilk önce explorer.exe yi sonlandırın. daha sonra cmd yi çalıştırın. o zaman siliyor. ben sildim şimdi

rmdir \\.\\c:\con

şeklinde bir komut siler tabii orada c:\con olan yerde sizin klasörün adres yazacak

Arkadaşlar tüm yöntemleri denedim hemde defalarca..Lanetli midir nedir bu klasör anlamadım gitti..!silinmiyor! :(

benim bilgisayarımdaki bütün sürücülerde autron.inf diye bir klasör vardı. Sağ tıklayıp sil dedim. Sadece klasörün adı zzzzzzz zzz oldu. Tekrar denedim silmededi. İçinde bir klasör daha var "zhengbo."diye. Sili deyince kullanılmayan bir konuma karşılık geliyor diyor. Nasıl sileceğim.

Re:

edebix05' Alıntı:
benim bilgisayarımdaki bütün sürücülerde autron.inf diye bir klasör vardı. Sağ tıklayıp sil dedim. Sadece klasörün adı zzzzzzz zzz oldu. Tekrar denedim silmededi. İçinde bir klasör daha var "zhengbo."diye. Sili deyince kullanılmayan bir konuma karşılık geliyor diyor. Nasıl sileceğim.

Bilgisayar Mühendisiyim son notayı koyuyorum

zhengbo. klasörü Usb Disk security ayarlarından USb nin otomatik çalışmasını devre dışı bırak seçeneğini seçmişsiniz buda sabit ve hariçi hard diskleri virüslere karşı bağışıklı yapıyor tekrardan USb disk security ayarlarından USB nin otomatik olarak çalışmasını sağla seçeneğini seçerseniz o klasör kalkmış olacaktır. (bu klasör virüs değildir )

Bilmeyenler lütfen arkadaşları yanlış yönlendirmesinler

tşkederim

Geri