sguner_23' Alıntı:Mayıs ayının sonlarından itibaren her geçen gün normumuz arttı ve şuan 6450 civarı.Bu sayı 1 ay öncesinde kaçtı bilen varmı?Kaçtan 6450 ye ulaştık.Aradaki farkı merak ediyorum.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...
umarım yanılmazsınız hocam,sguner_23' Alıntı:550+313 bilişimci ağustos ataması 863 eder.Geçens sene ildışına 219 kontejan verilmişti.
219/863 Yaklaşık %25.
6450 nin %25 i 1600 eder.Yani ortalama 1500 civarı kontejan ildışına verilecek.
Bu mantıktan yola çıkarsak ;
Adana gibi bir büyük bir ile 30,
Denizli gibi bir ile 20,
Düzce gibi küçük bir ile 10 civarı kontejan verilir.(Tabi bunların hepsi varsayım)
Bu konuda sizin düşünceleriniz ne?
Bu hesabı yaparken aklıma Bahçeli'inin iktidar olma hesabı geldi
Hocam net sayıyı verdiğiniz için teşekkürler...uyelik269' Alıntı:sguner_23' Alıntı:Mayıs ayının sonlarından itibaren her geçen gün normumuz arttı ve şuan 6450 civarı.Bu sayı 1 ay öncesinde kaçtı bilen varmı?Kaçtan 6450 ye ulaştık.Aradaki farkı merak ediyorum.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...
Norm işlemleri başlamadan önce 512 idi hocam!..
Hocam ben bu seneninde 2010 gibi olabileceğini düşünüyorum...pureheart' Alıntı:hiç belli olmuyor 2010 yılında bir furya vardı isteyen isteediği yere gitti sonra 3 yıldırda resmen doğuya hapsettiler bizi umarım bu yıl patlama yılı olur.
kontenjan mebe nasıl giriş yaptınız hocamkakababa' Alıntı:Batıda çok yer açılacağı fikri nereden oluşuyor onu merak ediyorum. Misal ben fethiyede çalışıyorum köyleri ile birlikte 180 binden fazla nüfusu var ve 100 den fazla okul var. Kontenjan mebe bakıyorum ilçe merkezinde sadece 1 açık görünüyor. Ya biz batı değiliz ya da bu terste bir işlik var Norm sayılarının artması tabiki etkileyecektir ama özellikle batı merkezlerde çok etki edeceğini sanmam
Rotasyon nedeniyle oluşan boşluklar bence bu yılı değilde önümüzdeki yılı etkiler....muhalif33' Alıntı:bu yıl rotasyonlar da başlıyor..o nedenle batıda çok yer açılır...