Boş zaman etkinlikleri...

Kodla Büyü

susudes

Aktif Üye
Arkadaşlar tatili nasıl geçiriyorsunuz? Özellikle ramazan ayında dışarı çıkılmıyor, evde de kitap, pc, uyku vs. Hat sanatı yapayım dedim gitmedi, ingilizce çalışayım diyorum düzen tutturamıyorum.. Pöff :(

ben 3 çocuktan fırsat buldukça seneye bt dersinde neler yapağımın planlamasını yapıyorum. Ders materyali hazırlıyorum. okulun web sitesine eklemelerde bulunuyorum.

yesimk06' Alıntı:
ben 3 çocuktan fırsat buldukça seneye bt dersinde neler yapağımın planlamasını yapıyorum. Ders materyali hazırlıyorum. okulun web sitesine eklemelerde bulunuyorum.
:++: süpersiniz hocam.

yesimk06' Alıntı:
hocam tek kelimeyle harikasınız ben bir çocuktan fırsat bulamıyorum. hocalarımın dediği gibi ingilizce çalışayım diyorum onuda yapamıyorum. çok çok tembelim. nasıl olcak bilmiyorum.siz neler yapıyorsunuz bt dersi ile ilgili

tansiyonum 8-5 ramazanda o yüzden neredeyse 15-20 saat uyuyorum desem yeridir:))Ama zaman ölüyor diye de çok üzülüyoruım:(((

evli çocuklu olanlar daha şanslı. bekarların işi daha zor. arkadaşlarla takıldım 1 hafta ama sonrasında yine boş zaman. planladıklarımı yapabilsem alimdim şimdi :)

suckan10' Alıntı:
yazlıktayız gündüz deniz gece internet :+1:
aynen , ailemin kışlık evi plaja 5-10 dakika yürüme yakınlığında zaten. sahil kenti olmayan bir yerde yaşayamazdım yazları :=)
hatay, adana, izmir'i gezeceğim bu yaz. antepte de yaz okulu var :D

kitap aldım 5 6 tane okurum diye okuyacağım nasip olursa
sonra photoshop eğitim setleri java felan eğitim setleri indirdim yazın sıkılmayayım diye daha bakacam
oyunlar indirdim strateji ve savaş tez bitmesin oynarım diye bi pes2013 oynadım sıkıldım pesi sildim

vakit geçmiyor birşey yapılmıyor nefis işte

Geri