bolgedeki diger okullara gitme zorunlulugumuz varmi?

Kodla Büyü

bilogrtmn1

Aktif Üye
Arkdaslar mudur bey benim bolge normu oldugumu bu yuzden kasabadaki diger okullarin bt dersine girmem gerektigini . Eger bu okullarda derse girmezsem bana kendi okulumda ek ders yazamayacagini soyledi. Kendiokulumda 8 saat dersim var. Internette arastirdim buna iliskin bir kanun yonetmelik bulamadim. Bu konuda bilgisi olan varmi arkadaslar.
.

gitmeniz gerekli ki sizi o bölgede tutan diğer okulların da dersi seçmiş olması, kendi okulunuzdaki 8 saat ile bölge normunda kalmanız imkansız

21 saate kadar hiç değilse maaş karşılığı 15 saati doldurana kadar ders tamamlamanız uygun olan hocam

Eğitim bölgesi içinde görevlendirilebilirsiniz öğretmenim ve aynı zamanda belediye hudutları sınırları içinde görevlendirilebilirsiniz.
Bence eğitim bölgesini tercihiniz yararınıza olacaktır.

Ben köydeyim eğitim bölgesinde sadece kendi okulum var, onda da sadece 8 saat dersim var. Diğer saatleri tamamlamak için beni görevlendirebilirler mi? bu branştan iyice midem bulanıyo. Eş durumu diye taa nereye gittim, onda da sabşit kalamayacak gibiyim :S

5 ayrı okulamı, yok artık :) insan haklarına aykırı bu ya. ilk dava açan ben olurum herhalde bu konuda :)

agkarakoc' Alıntı:
5 ayrı okulamı, yok artık :) insan haklarına aykırı bu ya. ilk dava açan ben olurum herhalde bu konuda :)

eğitim bölgesi olunca dava açacak bir durum olmamıştı. formatörlük teklif etmişlerdi ben kabul etmedim.. 5 okul gezdim formatör olmamak uğruna.. :sleep:

şeyma hocam eğitim bölgesi dışında görevlendirme olabilir. ders tamamlama olmaz ama.

zilal' Alıntı:
agkarakoc' Alıntı:

eğitim bölgesi olunca dava açacak bir durum olmamıştı. formatörlük teklif etmişlerdi ben kabul etmedim.. 5 okul gezdim formatör olmamak uğruna.. :sleep:

şeyma hocam eğitim bölgesi dışında görevlendirme olabilir. ders tamamlama olmaz ama.

yani gitmeyebilirim mi :)

eğer maaş karşılığı ve zorunlu ekders görevinizi kendi okulunuzda dolduramıyorsanız aynı eğitim bölgesi içindeki başka okullara gönderme hakları var.

peki ben yibodayım. (yibolar bir eğitim bölgesi diye biliyorum) benim 10 saat dersim var geri kalanı branş dışı derslerle tamamlamak zorundamıyım? yoksa 10 saat girip maaş alabilirmiyim?

seyma' Alıntı:
zilal' Alıntı:
agkarakoc' Alıntı:

yani gitmeyebilirim mi :)
eğitim böl. dışına ders tamamlamaya gitmeyebilirsin gidersen yolluk isteyebilirsin. ama sen 15 saati dolduramıyosun seni tamamen başka okulda görevlendirdik diyebilirler de demezler zaten konya bilgisayarcı kaynıyo

merkeze alacaklarsa desinler. Güneysınıra gidip geliyorum hergün :) gerçi alıştım gibi, başta çok yoruluyodum şimdi iyiym çok şükür...

seyma' Alıntı:
merkeze alacaklarsa desinler. Güneysınıra gidip geliyorum hergün :) gerçi alıştım gibi, başta çok yoruluyodum şimdi iyiym çok şükür...
:o uzak baya.. Allah yardımcın olsun. il mem le görüş belki verirler görevlendirme.. il merkezinde

hiç görüşmedim, o kadar da zor gelmedi. benim artık hiç bi beklentim kalmadı sanki :) Hiç bişey düşünmeden gidip geliyorum..

Geri