Bolum Sefliği ile İlgili

Kodla Büyü

darkprog

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaslar bölüm sefliği için hersene ı basvurmak gerekıyor? okullar kapanınca Bolum sefiliğim Mebbısten kaldırılmıs
her sene basvurmak mı gerekıyor ?

Hayır hocam, şefliğiniz herhangi bir istifa, görevden alma vs. olmadığı sürece devam eder. Okul kapanıp açıldığında başvuru yapmak gerekmez.

cevabın ıcın tsk ederım hoca
peki neden mebbiste gorev suresı 3106.2013 dıye bır tarıh vardı ve sımdı gorevlendırmeler kısmında grulmuyor. Merak ettımm

darkprog' Alıntı:
cevabın ıcın tsk ederım hoca
peki neden mebbiste gorev suresı 3106.2013 dıye bır tarıh vardı ve sımdı gorevlendırmeler kısmında grulmuyor. Merak ettımm
.
hocam eğer şefliğe ATAMA değilde GÖREVLENDİRME (vekaleten) atandı iseniz eğitim öğretim yılı sonunda görevlendirmeniz biter.

eğer müdür açık ilan ettiyse, sizde dilekçeyle başvurduysanız ve valilik olurunuz da geldiyse (kısacası atamanız yapıldıysa) siz istifa etmedikçe yada kurum değiştirmedikçe şeflik göreviniz devam eder.

hocam ben dılekce ıle başvurdum Kıdem den dolayı bana verdı mudur. Bana OLUR geldı dedıler Ben oluru GORMEDIM ama seneye sefliğim devam edecek mı merak ediyorumda

darkprog' Alıntı:
hocam ben dılekce ıle başvurdum Kıdem den dolayı bana verdı mudur. Bana OLUR geldı dedıler Ben oluru GORMEDIM ama seneye sefliğim devam edecek mı merak ediyorumda
..
hocam sen okul müdürüne sor. görevlendirme mi yaptınız. yoksa valilik olurunun bir örneğini alabilirmiyim diye.
zaten olur gelirse sana tebliğ etmek zorundalar...

Evet hocam, valilik oluruyla görevinize başlamışsanız arkadaşın da dediği gibi size tebliğ edilmiş olması gerekir. Siz istifa etmediğiniz sürece ve kurum değiştirmediğiniz sürece devam eder.

Geri