Boluyu bilenler fikir lazım

Kodla Büyü

ucamus

Süper Üye
Süper Üye
Eşim ile birlikte boluya tatile gitmeyi düşünüyoruz. Gezip görebileceğimiz kalacağımız yemek yiyebileceğimiz bolunun meşhur ve enleri konusunda yardımcı olabilecek forum üyeleri aranmaktadır :)

-merkezde kebap 14, bolpi-tava-birde şimdi ismini hatırlayamadığım hotiç mağazasının yanında konak şeklinde bir lokanta var orada yiyebilirsin, e5 üzerinde ankara çıkışında hanmall diye bir yer var orada yiyebilirsin.
-arabayla gelin araba yoksa kiralayın tam yayla mevsimi; at yaylası, sarıalan(kartalkaya yolu üzerinde) ve seben ardını tavsiye ederim. abant ve gölcüğü ben sevmiyorum buralar kalabalık
-yedigölleri tavsiye etmem hem zamanına hem arabana yazık
-mudurnu- göynük gezilebilir(göynükte sünnet gölü ve çubuk gölüne muhakkak uğrayın)
-birde esnafından insanından çokta sıcak kanlılık beklemeyin beklentiyi yüksek tutarsanız üzülürsünüz

Hocam meşhur şeyleri nedir? Yiyeceğimiz hediye götüreceğimiz çikolata meşhur diyorlar bolçiyi biliyoruz zaten

Kubbealtina gidip yogurtlu patlicanli kiymali gozleme yiyin. Keş denilen mantilarla vs kullanilan bi peynir turu var. Belki bilirsiniz bu taraflarda yaygin. Patatesli ekmegi meshurdur. Bolci cikolatasi en meshurudur. Pide severseniz kral pide vardir 10 numara pide yapar. Tabi 6 sene once yedim en son ama her gecisimde kubbealtina uğrarım.

Geri