Bootmgr Dosyası Eksik hatası için bir çözüm bilen var mı ?

Kodla Büyü

sinanuzun

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar Acer marka makineme Win8 deneme sürümü kurulu idi. Daha sonra win8 i kaldırmak istedim lisanslı win7 kurmak istedim ama alt sürüm olduğu için kuramadım. Bende laptopumdaki diski söküp başka bir laptopta harici disk kutuma takıp formatladım ama sadece c bölümünü formatladım. d ye dokunmadım. Sonrasında laptopuma diski takıp kurulum yapmak istediğimde karşıma ilk açılışta sihay ekran ve ekranda Bootmgr dosyası Eksik hatası çıktı. lisanslı win 7 yi cd den kurup tekrar formatlayayım dedim ama sürekli ekranda bu hata sanki cd sürücü çalışmıyor gibi. Bende usb ye autronlu olacak şekilde bir programla lisanslı win7 yüklemesi yapıp boot ayarlarından usb ile başlatı seçerek işlemi yapmak istedim ama bu kez de ekran simsiyah kaldı Sorunumu bu acaba bana çözüm sunabilecek arkadaşım var mı ?

alt sürüm olduğu için kuramadım ne demek anlamadım?Alt üst farketmez format cd sini takıp cd den ön yükleme yapın.Atın formatı gitsin.
Win 7 dvd de çizik vs okunamayan veri kısımları varsa belki format atarken diske verileri hatalı kopyalıyor olabilr.Başka dvd ile deneyin.

Diski tek parça yapıp kurmayı denedim ama şimdi ise karşılaştığım hata şu :

NVIDIA Boot Agent 249.0542
Copyright (c) 2001-2005 NVIDIA Corporation
Copyright (c) 1997-2000 intel Corporation
PXE-E61: Media test failure,check cable
PXE-MOF:Exiting NVIDIA Boot Agent.

Boot ayarlarını resetledim default yaptım ama laptop sürekliüsteki bilgileri ekrfanda döndürüp duruyor.

Geri