BOOTMGR image is corrupt....

Kodla Büyü

sfayer

Site Gezgini
BOOTMGR image is corrupt
The system cannot boot

şeklinde uyarı mesajı alıyorum ve bilgisayar açılmıyor. Ne yapmam gerekir? Bir fikri olan var mı arkadaşlar? Bu arada işletim sistemi Vista.
Ne imaj CD'si ne de sistem CD'si de açılmıyor.

Hocam denediniz mi bilmiyorum ama sistem cdsi olarak xp ile biçimlendirip, istediğiniz sistemi tekrar kursanız.

Sorun da bu zaten hiç bir şekilde sistem cd si ile bilgisayar açılmıyor..
Yine de teşekkürler.

format atar gibi xp,win7(hangisini kullanıyorsanız) cd si ile başlatın, onarma seçeneği ile onar dediğinizde düzelir. win7 bu konuda başarılı

WİNDOWS 7 DE AYNI SORUN BAŞIMA GELDİ, win 7 cd sinden pc yi başlattım daha sonra onar dedim sorun çözüldü vistada da belki bu yöntem başarılı olabilir..kolay gelsin..

Teşekkürler. Vista kurtarma CD si oluşturdum. Bu CD ile bilgisayarı açtım. Diğer öğrenci bilgisayarından bir yedek oluşturarak yüklemeyi deniyorum. Bakalım başarabilecek miyim?
Bu arada yedek aldığım bilgisayar şu an açılmıyor. Bu gün ne kadar şanssızım.

Merhaba. xp ile imaj attım, tekrar win7 kurmak istedim ama bootmgr is image curropt.... hatası alıp duruyorum. yardımcı olur musunuz ?

bu hatayla karşılaşan arkadaşlar benim problemin ram belleklerdeymiş biri tam oturmamış çıkarıp sağlam bir şekilde geri takınca düzeldi.

Geri