Bordro dan Maaşın Doğru Yatıp Yatmadığının Kontrolu

Kodla Büyü

Programlayan

Aktif Üye
Arkadaşlar Uzman Öğretmen Olmadığım halde uzman olarak göstermişler. Kim değiştirdi bilmem. Sonra maaşı buna göre hesap etmişler. Müdür diyor ki, her ay fazladan 200 TL nin üzerinde ödeme almışsın bunu iade etmen gerekir.

Uzman olmadığım ay ile uzman gösterildiğim ay arasında maaş farkı yok. Sonrasında yine uçuk bir artış yok.

Bordro nun doğru olup olmadığını nasıl kontrol edebilirim?

Uzman olmadığımı kime nasıl bildirmeliyim? Geriye dönük ödeme çıkarsa taksitlere böldürebilir miyim?

Teşekkür ederim.

Ekli dosyalar

• Capture.PNG
    Capture.PNG
    86 KB · Görüntüleme: 1,005
hocam derece kademenize göre özel hizmet tazminatınız fazla görünüyor. zaten uzmanlıktan doğan fark da bu tazminatın içinde yer alıyor. ama yine derece kademenize göre uzmanlık farkı 200 tl olamaz, bunun ne kadar olduğu daha önce forumda paylaşılmıştı. oradan bulup kontrol edebilirsin.

Arkadaşlar
Kontrol açısından
Derece / Kıdem
Özel Hizmet Tazminatı
Ek Ödemesi

değerlerini yazarsanız herkes karşılaştırma yapabilir.

Hocam senin çocuk yardımı vs. çıkarırsan benim maaşımla eşit olması gerek.

Ekli dosyalar

• ocakbordro.jpg
    ocakbordro.jpg
    188 KB · Görüntüleme: 911
Ayrıca Maaşı yapmakla okul idaresi sorumludur. Okulunuzda Memur varsa o sorumludur. Veya anlaştığınız muhasebeci sorumludur. Yani Bunların hepsi okul idaresine bağlıdır. Hatayı da onlar yapmış. Siz de usulen dilekçe yazıp bu hatanın düzeltilmesini yazabilirsiniz. Sehven yapılan bu hatanın düzeltilmesi diye okula dilekçe vereceksiniz. Öyle 200 filan değil fark. 100 küsur.

Çok teşekkür ederim hocam,
Parametreler neredeyse bire bir aynı
Benim çocuk yardımı + Asgari Geçim İndirimi = 95+74=169
Sizinki 73
Benim maaşım normalde sizinkinden 169-73=96 TL farklı olmalıydı.

Yaklaşık Benim maaşım 2115 olmalı idi. Ama bana yatan 2218 = Arada yaklaşık bir uzman farkı var. 105 TL imiş o da.

Geri