hangi hiiseyi inceleyip giriysem ben girdikten sonra düşmeye başladı tamam çok şansızım ama yeter kırmam lazım artık bu şansızlığı varmı önerisi olan
çıkıştayken alınmaz demişsiniz de çıkışta olup olmadığını bilen varmı. yada nereye kadar çıkacağını yada en dip nereye ineceğini bilen varmı? küçük yatırımcı için tamamen şans işi bunlar, kumar oynamak gibi bişey.fatherboard' Alıntı:Hocam benim nacizane tavsiye altın olsun borsa olsun çıkıştayken alınmaz,düşüşte almak lazım orda yakalayıp işe girmek lazım ..Velakin biz çıkıştayken dahada çıkar diye alırız inişteykende daha da iner diye kesinlikle girmeyiz bu işleri..))
hocam beni de alın sanıza sizin ekibe...bu ara epey kaybetmeye başladım sıkıldım artık..tam yükselecek derken bi bakıyorum kaybediyorumxapex' Alıntı:Bence Şans yada Baht çok büyük bir etken.
hocam bizde 3 arkadaş birlikte takip ediyoruz. sistemimiz kısaca şöyle:
acayip derecede bahtsız bir arkadaşımız var aramızda
Bizde onun çıktığı kağıdı alıp, Gireceği kağıdı hemen satıyoruz.
biz baya kar ettik ama onun için aynı şeyi söyleyemeyeceğim.
öyle hisse takip etme gibi bi derdimizde yok.tamamen arkadaşı takip ediyoruz
herohamster' Alıntı:hangi hiseyi inceleyip giriysem ben girdikten sonra düşmeye başladı tamam çok şansızım ama yeter kırmam lazım artık bu şansızlığı varmı önerisi olan
Teknik Analiz Uzmanlık alanım. Sana söyleyeceğim hisseyi en az 2-3 ay beklersen seni ihya edecek bi fiyattan satarsın.hissenin destek ve dirençlerini bilmezsen yanlış yaparsın.
RHEAG ---- HEDEFLER 2.12-->2.58-->2.83-->2.90
IEYHO(MTEKS) HEDEFLER 96, 117, 133 uzun Vade de 180
İkiside olabilir al ve unut.
xamorx' Alıntı:astalavista23 hocam ışıkların kağıdından ısyho için ne diyeceksin. o da bayağı bekletti.
COBOL' Alıntı:3 gün önce bir arkadaş eplas önerdiğnden bu yana başım döndü.
Yazdığından bu yana HER Seans açılış ve kapanış fiyatı tavan
Aynen öylesevincaltunel' Alıntı:eplas önerisi bbnet platformunda mı olmuştu
Farkında değilim ama kağıdıda ben önermedim zaten.Bulsam o arkadaşı helal diycem...astalavista23' Alıntı:COBOL' Alıntı:3 gün önce bir arkadaş eplas önerdiğnden bu yana başım döndü.
Dalgamı geçiyon gözaltındaki kağıdı söylediğinin farkındamısın?
COBOL' Alıntı:Farkında değilim ama kağıdıda ben önermedim zaten.Bulsam o arkadaşı helal diycem...astalavista23' Alıntı:COBOL' Alıntı:3 gün önce bir arkadaş eplas önerdiğnden bu yana başım döndü.
Dalgamı geçiyon gözaltındaki kağıdı söylediğinin farkındamısın?