borsa şans mın acaba

Kodla Büyü

herohamster

Süper Üye
Süper Üye
hangi hiiseyi inceleyip giriysem ben girdikten sonra düşmeye başladı :) tamam çok şansızım ama yeter kırmam lazım artık bu şansızlığı varmı önerisi olan

Bence Şans yada Baht çok büyük bir etken.
hocam bizde 3 arkadaş birlikte takip ediyoruz. sistemimiz kısaca şöyle:
acayip derecede bahtsız bir arkadaşımız var aramızda
Bizde onun çıktığı kağıdı alıp, Gireceği kağıdı hemen satıyoruz.
biz baya kar ettik ama onun için aynı şeyi söyleyemeyeceğim.
öyle hisse takip etme gibi bi derdimizde yok.tamamen arkadaşı takip ediyoruz
:D :D :D

Hocam benim nacizane tavsiye altın olsun borsa olsun çıkıştayken alınmaz,düşüşte almak lazım orda yakalayıp işe girmek lazım ..Velakin biz çıkıştayken dahada çıkar diye alırız inişteykende daha da iner diye kesinlikle girmeyiz bu işleri..:)))

hocam cidden girmeyin derim. hastalık emin olun ben zor çıktım. çok sükür genel anlamda kazandım. Şimdi o kadar mutluyum ki söyle bir örnek verebilirim; dediğim hisse senedinden bugun itibariyle 35bin net kar edebiliyordum ama üzülmüyorum mutluyum çünkü hastalığımı yendim...

fatherboard' Alıntı:
Hocam benim nacizane tavsiye altın olsun borsa olsun çıkıştayken alınmaz,düşüşte almak lazım orda yakalayıp işe girmek lazım ..Velakin biz çıkıştayken dahada çıkar diye alırız inişteykende daha da iner diye kesinlikle girmeyiz bu işleri..:)))
çıkıştayken alınmaz demişsiniz de çıkışta olup olmadığını bilen varmı. yada nereye kadar çıkacağını yada en dip nereye ineceğini bilen varmı? küçük yatırımcı için tamamen şans işi bunlar, kumar oynamak gibi bişey.

xapex' Alıntı:
Bence Şans yada Baht çok büyük bir etken.
hocam bizde 3 arkadaş birlikte takip ediyoruz. sistemimiz kısaca şöyle:
acayip derecede bahtsız bir arkadaşımız var aramızda
Bizde onun çıktığı kağıdı alıp, Gireceği kağıdı hemen satıyoruz.
biz baya kar ettik ama onun için aynı şeyi söyleyemeyeceğim.
öyle hisse takip etme gibi bi derdimizde yok.tamamen arkadaşı takip ediyoruz
:D :D :D
hocam beni de alın sanıza sizin ekibe...bu ara epey kaybetmeye başladım sıkıldım artık..tam yükselecek derken bi bakıyorum kaybediyorum :)

herohamster' Alıntı:
hangi hiseyi inceleyip giriysem ben girdikten sonra düşmeye başladı :) tamam çok şansızım ama yeter kırmam lazım artık bu şansızlığı varmı önerisi olan

Teknik Analiz Uzmanlık alanım. Sana söyleyeceğim hisseyi en az 2-3 ay beklersen seni ihya edecek bi fiyattan satarsın.hissenin destek ve dirençlerini bilmezsen yanlış yaparsın.

RHEAG ---- HEDEFLER 2.12-->2.58-->2.83-->2.90

IEYHO(MTEKS) HEDEFLER 96, 117, 133 uzun Vade de 180

İkiside olabilir al ve unut.

Bence alıp unutulacak bir zaman değil. Bende 1 hafta önce borsada tüm yükümü boşaltıp çıktım suriye ye operasyon oldugunda satmaya fırsat bulamazsın.

suriyeden bir şey olmaz sen irandan kork suriyenin iki günlük işi var... bende rheag yorumuna katılıyorum. geleceği var...

astalavista23 hocam ışıkların kağıdından ısyho için ne diyeceksin. o da bayağı bekletti.

3 gün önce bir arkadaş eplas önerdiğnden bu yana başım döndü.
Yazdığından bu yana HER Seans açılış ve kapanış fiyatı tavan

xamorx' Alıntı:
astalavista23 hocam ışıkların kağıdından ısyho için ne diyeceksin. o da bayağı bekletti.

O kağıt agır bir kağıt Ben uzak duruyorum.

EMKEL
ERSU
PRKAB
LOGO
ve EUROM( 3 ay unut bakalım nerde olacağını görürsün.)

takip edin sadece.

COBOL' Alıntı:

Dalgamı geçiyon gözaltındaki kağıdı söylediğinin farkındamısın?

sevincaltunel' Alıntı:
eplas önerisi bbnet platformunda mı olmuştu
Aynen öyle
Mesajı arıyorum 20 dkdan bu yana ama eski başlıklarda bulamadım.Bir başlık var ama sanırım mesaj yazmadığımdan bulamadım.
Yav kağıt çok sığ ve işlem hacmi bile TIK oynamamış sadece dün normalin 3 katı volalite artışı var
ama senet pazartesi 0.58 lerdeyken şimdi 0.85 TL

astalavista23' Alıntı:
COBOL' Alıntı:

Farkında değilim ama kağıdıda ben önermedim zaten.Bulsam o arkadaşı helal diycem...

COBOL' Alıntı:
astalavista23' Alıntı:
COBOL' Alıntı:

Farkında değilim ama kağıdıda ben önermedim zaten.Bulsam o arkadaşı helal diycem...

hOCAM O KAĞITLARIN SAHİbi bellidir. sana bana yedirmezler.

Haklısın ama birileri dur demesse 1.3 TL yı ilk direnç seviyesi olarak görüyorum.

Geri