Borsa da galatasaray alan var mı?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan yuca
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

yuca

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar şampiyonluk ihtimali yüksek olduğu için yükselir mi? alan ya da almayı düşünen arkadaşlar var mı?

ayrıca yorumlarınızı da bekliyorum

Hocam ben bugün düşünüyorum inceleyeceğim muhtemel alırım. Nisan ayı sonunda 300 olabilir.

yükselmesi muhtemel hatta yeni yönetim geldiğinden beridir 153 den 255 e kadar yükseldi

Sene başında almak daha mantıklıydı yada o riske girilmeliydi şimdi biraz daha dezavantajlı bunları almak play offtaki hüsran borsayı çok etkiler.

gs şampiyon olsa bile yükseleceğini sanmıyorum. bu hisseden kazanan kazandı zaten. kâr satışları başlayabilir. riskli.

bellagio' Alıntı:
yükselmesi muhtemel hatta yeni yönetim geldiğinden beridir 153 den 255 e kadar yükseldi

şaka yapıyorsun sanırım... yeni yönetim geldiğinde kağıt 350-400 adalığındaydı...

sonra hisse sattı başkan ve kağıt 180 lere geldi...birde borsa tarihde görülmemeş oranda bedelli açıkladı(%9900)...

sonra 140 lar... bu ara bedelli rafa kalkacak dedikoduları çıktı... onun için bir ralli yaptı... bedelli yapılıcaksa soluğu 100 de alır benden söylemesi...

bellagio' Alıntı:

Hocam hiç gelişmeleri takip etmiyorsun herhalde. Zaten bu olanların hepsi yeni yönetim zamanıda oldu. Polat zamanında GS nin değeri 1,2 milyar iken aysal zamanında 400 milyona kadar geriledi. iki ihtimal var bana göre %9900 bedelliyi(hisse başına 99tl) biraz makul bir seviyeye çekerlerse çıkışı muhtemel. yada şampiyonluğu bahane edip millete malı dağıtırlar.250 civarı baya mal verildiğini düşünüyorum. bu arada bende 205 maliyetli var. sonuna kadar bekleyeceğim bedelliden önce çıkmaz ise bedelliden sonra muhakkak çıkacaktır.

arkadasım su anda alınabılecek en son kagıtlar spor hısselerı beklentıler neredeyse bıttı beklentıler satın alındı ayrıca bahsını ettıgın kagıt bedellıolarak bolunecek umarım bılgın vardır dusukten alanlar cıktıgı anda kagıt 180 lıra bılgın olsun

Geri