bosch kgn57vı20n kullanan var mı?

Kodla Büyü

pawofeagle

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar bu buzdolabını kullanan hocamız var mı ben yeni aldım fakat soğutma problemi yaşıyorum buzdolabı en yüksek derecede bile bir şişe suyu 7-8 saaatte ancak biraz soğutabiliyor. :verymad:

hocam servisi arayın durumu sorup normal mi değil mi öğrenin bence yada kayıt açın gelip baksınlar en sağlamı öyle olur ama 7-8 saat fazla gibi en fazla 2 saat olması lazım bence. birde buz dolabında arka tarafa yani soğutucu kısının orayı çok kapatıyorsanız belki içeri soğuk dağlıyordur. kapatmaktan kastım buzdolabını ağzına kadar tıkabasa doldurunca soğutma panelinin önü büyük bir cisimle kapatılırsa belki ondan yapar mı acaba mantığı yani. bizim bir kapalı kabın arkası buz tutmuştu önüne koyduk diye ama yaz günü sürekli su içtiğimiz için yni doldurduğum suları 1-2 saatte soğutuyor diye biliyorum olmadı bende bi deneyim merak ettim kaç saatte soğutacak

hocam servis çağırdım geldi servisin dedikleri şunlar: efendim normal soğutuyor yaz aylarında bu kadar olur( dolap sanki kış ayında soğutması için lazım da ) bu model böyle bir üst modeli alsaydınız o daha çok soğutuyordu. 2300 tl verdim ben bu modele sanki az para gibi beğenmiyor birde. terleme oluyo dolabın kapağını açınca hemen diyorum diyoki nemli bölge bura fln. iade veya değişim istiyorum diyorum yapamazsınız artık aldınız iş işten geçti gibi konuşuyor bana

hocam ürünü ne zaman aldınız da iade yok dediler. öncelikle ürünü servis tamir etmesin yani ürüne işlem yapmasın sadece arıza tespiti yaptırmaya çalışın. yani bunun normal olmadığını nasıl bir arızadan yapabileceği üzerinde dursaydınız iyi olurdu. neyse şikayet vara yazın oradan bi dönüş yaparlar size. olmadı tüketici haklarına verin genelde müşteriden yana karar veriyorlar.

1 ay oldu alalı hocam. şikayetvara yazdım döndüler bana haftaya pazartesi bolabın içine bir cihaz yerleştirceklermiş 3-4 gün kontrol edilecekmiş soğukluk ona göre sorun olup olmadığına karar vareceklermiş.

Seninki kadar kaliteli olmamasına rağmen a+ bazdolabim 2 saatte 2.5 litre suyu tamamen buz tutturuyor.

pazartesi gelip cihaz yerleştircekler buzdolsbına bir kaç gün takip edecekler bakalım sonuç ne çıkacak

pawofeagle' Alıntı:
arkadaşlar bu buzdolabını kullanan hocamız var mı ben yeni aldım fakat soğutma problemi yaşıyorum buzdolabı en yüksek derecede bile bir şişe suyu 7-8 saaatte ancak biraz soğutabiliyor. :verymad:

Büyük geçmiş olsun sende BOSH kurbanlarından biri oldun demek. Malesef bende seninle aynı kaderi paylaştım. aynı model değil ama yerli üretim bir Bosh tu. boş çıktı inanki. benimkide tam tersi dolapta ne var ne yok hepsini donduruyor. 5 yıldır en az 10 defa servis çağırdım. her gelmeye farklı bir parçasını değiştirip deneme yanılma yöntemiyle çözmeye çalışıyorlar. bu sene yeter artık olmuyor işte değiştirin şu dolabı dedim. Bana verdikleri cevap aynı parça 3 defa değişirse değişim hakkım doğuyormuş. Bunlar her geldiğinde farklı parça değiştirdikleri için değişim hakkım yokmuş. İnsanı resmen salak yerine koyuyorlar. o yüzden BOSH tan uzak durmaya karar verdim. Bundan sonra altında olsa BOSH u evime sokmayacağım. Sen inşallah sorununu çözersin.

Geri