Bosch'un soygunu garantili ürünlere 40 tl servis ücreti

Kodla Büyü

seyyyyyah28

Site Gezgini
Bosch garantili ürünlerde parça arızası bulamazsa kullanıcı hatası diyip 40 tl para istiyor. Resmen soygunculuk sebekesi kurmuşlar. Bosch ismine aldanıp hataya düşmeyin. Parça arızası yoksa bu parayı her seferinde istiyorlar. Servis çağıracaksanız bir yerini bozun da çağırın :) ilk kez bir teknik servisin garantili ürüne hiç bir sorun yok diyip para istediğini duydum. Belki birilerine faydam olur da bu soyguna alet olmazsınız.

bulaşık makinemiz yıkama işlemi bitmesine 1 dakika kala da takılıyordu makinayı tam 5 kere içini dışına çıkarttılar sonunda tamir ettiler normalde 3 arıza kaydında geri alıp yenisini vermeleri lazımmış katakulliye geldim. bi kere de buzdolabında oldu ama onda kullanıcı hatası dediler 40 tl almışlardı galiba. ne aldıysak bi patlak verdi boshtan

aynı firmanın fırınlı ocağını aldım. fırın kapağı açarken tutmazsan düşüyor. servis kulanıcı hatası demişti. hala kapağı düşürmeden açarak kullanıyorum. :)

Maalesef boch boş oldu zırvaladılar geçen yıl bir buzdolabı için defalarca çağırdım hiç bir halttan anlamıyor teknik elemanlar hep ucuz adam çalıştırıyorlar

ben de bir elektrik süpürgesi almıştım tekerlerinden biri 1 ay içinde dağıldı.. resmen kendi kendine parçalandı.. 10-15 senelik eski makinenin bile tekerleri sağlam duruyor.. demek fabrikasyon bi hata var.. garantiden değişmemişlerdi.. 40-50 tl mi ne para istemişlerdi şok olmuştum :x

Bu almaya calistiklari paranin belli bir kismi servise bir kismida boscha kaliyor sanirim. Servis agzindan kacirdi biz nasil para kazanacaz diye. Sistemi kurmuslar. Kullanici arizasi diyip 40 tl yi caliyorlar resmen. Cagri merkezini aradim soygunculuk yapiyorsunuz dedim. Kem küm gevelediler. Bir daha boschun onunden gecmem.

vestel bu konuda iyidir.Fırını başka bir şehirden hem de internetten aldım.Adamları başka bir şehirde çağırdık gelin bağlayın diye nereden aldınız bile demediler geldiler ücretsiz takıp gittiler.Ben yerli malı kullanıyorum artık

Kullanıcı hatası dediklerinde arızanın kullanıcı hatası olduğuna dair tespit belgesi isteyin.
LG telefonumuz arızalanınca yüksek bir ücret istemişlerdi. Başka bir şarj aleti kullanmışsınız falan dediler bizde bunu nasıl tespit ettiniz, eğer göz kararı bakıp karar vermiyorsanız muhakkak arızanın tespit edildiğine dair rapor vardır onu istiyoruz dedik. 2 gün sonra ürünün yenisini kargoladılar.
Her firmada yada her arızada işe yararmı bilmiyorum ama denenebilir.

Re: Ynt: Bosch'un soygunu garantili ürünlere 40 tl servis ücreti

serdengecti' Alıntı:
Arçelik in üstüne tanımam 158 liralık ütüden 150 lira tamir parası istedi :D :D :D
10 numara 5 yıldız ☆☆☆☆☆

Geri