Bosna nın Hayaletleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hamuş
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

hamuş

Seçkin Üye
Seçkin Üye
gerçekten güzel bir yazı ne çabuk unuttuk gerçektende yapılan zulümleri google bile değiştirmemiş logosunu başka zaman yada başka milletlere yapılan bir kıyım olsaydı hemen değiştirirdi Rabbim kimseye böyle günler yaşatmasın http://www.haberturk.com/yazarlar/elif-safak/732091-bosnanin-hayaletleri

avrupanın ortasında ama insanlıktan çok uzakta tüm dünyanın gözleri önünde yapılann bu katliamda şehit olan Boşnak halkını rahmetle anıyorum.. mekanları cennet olsun.. bu katliamı yapanlar seyredenler seyirci kalanlar da tez zamanda cezasını bulsun inşallah..

O zamanlar çocuktuk aklımız ermiyordu, şimdi sanki o tarihe dönsek çok şey yapabilecekmişiz gibi içimizi rahatlatıyoruz. Halbuki şu anda bile zulüm dünyanın her yanında ne yapıyoruz, belki içimiz yanıyor ama harekete geçmek için rahatımızı bırakıp bir adım atabildiğimiz mi var, elbet bu rahatın hesabı sorulur bizden.. Allah, Bilge Kral Aliya İzzetbegoviç'e ve Bosna'nın tüm şehitlerine rahmet etsin.

mutlucan' Alıntı:
avrupanın ortasında ama insanlıktan çok uzakta tüm dünyanın gözleri önünde yapılann bu katliamda şehit olan Boşnak halkını rahmetle anıyorum.. mekanları cennet olsun.. bu katliamı yapanlar seyredenler seyirci kalanlar da tez zamanda cezasını bulsun inşallah..
amin.inşallah yapanların ülkeleri başta Amerika olmak üzere yerle bir olur

Demokrat, insan haklarının yılmaz savunucusu, liberal Avrupa'yı, Amerika'yı görün de siz de demokratlıkta, insan haklarında, liberalizmde fazla ileri gitmeyin.

Ben kötü birşey öğütlemiyorum, insanları öldürmek, onların hakkını gasp etmek için demokrasiyi, insan haklarını, liberalizmi bir kenara bırakın demiyorum.

Sadece ölmemek ve hakkınızı gaspettirmemek için, demokratlıkta, insan haklarında, liberalizmde şirazeyi tutturun.

Avlamayın ama av da olmayın diyorum sadece. Avlayın deMiyorum, ama av da olmayın. Kuşluğun alemi yok.

Bizim safdil liberaller ve son dönemde onların kuyruğuna takılan muhafazakarlara...

Geri