bilgisayar_bil
Aktif Üye
arkadaslar ben sahura kalktım oruç tutmak için ama bişeyi atlamışım oda imsak vakti....imsak vaktinden sonrada öncede yemiş olabilirim çelişkide kaldım ne yapabilirim bu durumda
:+1:cumhurtorun' Alıntı:Hocam kalbin neyi söylüyorsa onu yap. Allah bu aklı, fikri, gönlü biz düşünelim doğruyu bulalım diye vermiş. Tuttuğunda için rahat olacaksa tut, yok gönlüm el vermiyor, hata yapıyorum dersen boz.
:+1:falloosely' Alıntı:Allah niyetini kabul etsin hocam. Bozmana gerek yok diye düşünüyorum...
falloosely' Alıntı:Allah niyetini kabul etsin hocam. Bozmana gerek yok diye düşünüyorum...
bilgisayar_bil' Alıntı:hocam 03:49 da vakit giriyormuş ben 03:51 de hala yiyordum bişeyler
neden?Internet' Alıntı:böyle şeyler sorulmaz.
bilgisayar_bil' Alıntı:neden?Internet' Alıntı:böyle şeyler sorulmaz.
falloosely' Alıntı:Allah niyetini kabul etsin hocam. Bozmana gerek yok diye düşünüyorum...
bilgisayar_bil' Alıntı:hüsran derken altından daha değerli belki bi mesele benim için bakış açısı diyorum...
bilgisayar_bil' Alıntı:neden?Internet' Alıntı:böyle şeyler sorulmaz.
var zatten.. ahiret için altın yatırımı yapıyor şite arkadas.Allah kabul etsin.ejdeharr' Alıntı:Başlığa bakınca altının var zannettim merakla yorumları okumak için hemen daldım içeri ama sonuç hüsran