Braga - Gs maçı hangi kanalda arkadaşlar?

Kodla Büyü
taraftarium24.me butun macları izle yalnız dns lerini 8.8.8.8 ve 8.8.8.4 yapmayı unutma

ya arkadaşlar dün uğraştım az tv de maç izlemek için olmadı nextstar ye-16500 model cihaz biss keyleri girdim ama olmadı yardımcı olabilecek var mı sevabına :)

dobra1979' Alıntı:
ya arkadaşlar dün uğraştım az tv de maç izlemek için olmadı nextstar ye-16500 model cihaz biss keyleri girdim ama olmadı yardımcı olabilecek var mı sevabına :)
hocam; uydunuzdaki aztv yi silin tamamen cihazınızda hiç azeri kanalı kalması daha sonra tekrar aratın kaydedin kanalları son olarak biss keyi girin, uyduyu yeniden başlatın işlem tamam. bende 2 saatlik bir uğraş sonunda bu şekilde çözdüm olayı.

tomreader2010' Alıntı:
dobra1979' Alıntı:
hocam; uydunuzdaki aztv yi silin tamamen cihazınızda hiç azeri kanalı kalması daha sonra tekrar aratın kaydedin kanalları son olarak biss keyi girin, uyduyu yeniden başlatın işlem tamam. bende 2 saatlik bir uğraş sonunda bu şekilde çözdüm olayı.

hocam çok sağolasın eve gidince ilk yapacağım şey dedikleriniz olacak.

valla hocam çok uğraştım 2 kre uyduyu aldığım yere gittim olmadı en son bu yöntemle çözdüm. büyük ihtimalle sizin kide hallolur ve sizde rahtaça maçı izlersiniz

arkadaşlar ayarları yaptım kendimce maçtan önce olup olmadığını anlamamız mümkünmü

İnşallah net yayını sıkıntı çıkarmaz... Yayın başladı hadi Galatasarayımıza başarılar...

BBNET
Geri