Branş/Alan Değişikliği

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan yaka
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

yaka

Seçkin Üye
Seçkin Üye
hocam bende bu istekde bulunacak kişiyim sanırım mayıs ayı içerisinde oluyor ve birde ilinizde eğer elektronik öğretmeni açığı olursa o kadar yapılıyor. Açığa göre belirleniyor olup olmaması eğer tam detaylı bilen bir arkadaş varsa eğer onun görüşlerini bende bekliyorum :)

Olmayacak diyen arkadaş nereye dayanıp söylüyor bunu . Muhtemelen arkasına dayanarak.
Alan değişiklikleri haziran ayı içersinde olur. İl içinde açık varsa gerçeklerşir. Fakat aynı dönem içinde hem iliçi tayin hemde alan değişikliği yapamazsınız.

Haziran ayı içerisinde olur. Geçen yıl değişen yönetmelik sonrası tüm açıkları göstermişlerdi nerdeyse. İstanbulda 100 kontenjan, tüm Türkiye'de 316 kontenjan verilmişti elektroniğe. Sadece iliçinde yapılabiliyor. O yüzden büyük şehirde iseniz şansıznız çok.
2010un sayfası ve kontenjanları burada:
http://personel.meb.gov.tr/haber_goster ... n=anasayfa

Arkadaşlar alan branş deiğişikliği her yıl ağustosda oluyormuş bende başvurucam matematik istiyorum hakkıma hayırlısı
İnşallah bu fırsat sıkıntımıza çare olur

yiğit06' Alıntı:
Arkadaşlar alan branş deiğişikliği her yıl ağustosda oluyormuş bende başvurucam matematik istiyorum hakkıma hayırlısı
hocam bilişim mezunuysanız matematiğe geçiş yapamazsınız biliyorsunuz değilmi? bende matematiğe geçmeyi çok isterdim ama malesef böyle bir hakkımız yok. ama sizin mezuniyetiniz matematikse ??? bilemiyorum.

bakıyorum bütün bilgisayarcılar matematik istiyor.bize imkan verseler hemen bugün geçerim.zamanında matematik okumadığıma bin pişmanım.. :(

arkadaşlar mezuniyetiniz elektronik olduğuna göre TEF mezunusunuz, alan değişikliğine ihtiyacınız yokki meslek lisesine bilgisayar branşıyla geçiş yapabilirsiniz. neden elektroniğe geçiş yapasınız ki?

evet yaa... hatta ingilizce öğretmeni bayan hocamız formatörlük kursuna gidip formatör olmak istiyor, bana soruyor :)
ben de hocam imkan verseler de branş değiştirsek sizle dedim :) insanları rahatlık tepiyo bizim işimizi çocuk oyuncağı sanıyolar o kadar oldu artık...

Alan değişiklikleri haziran ayı içersinde yapılacak arkadaşlar. Kılavuz yayınlanmadı daha.

azra' Alıntı:
yiğit06' Alıntı:
hocam bilişim mezunuysanız matematiğe geçiş yapamazsınız biliyorsunuz değilmi? bende matematiğe geçmeyi çok isterdim ama malesef böyle bir hakkımız yok. ama sizin mezuniyetiniz matematikse ??? bilemiyorum.

BBNET
Geri