Branş değişikliği hakkında...

Kodla Büyü

bilgisayarmı

Site Gezgini
Arkadaşlar ben bir söylenti duydum ne kadar doğru bilmiyorum ama. şu 4+4+4 sistemine geçince sınıf öğretmenleri fazlalığı çıkıcakmış sınıf öğretmenlerine branşa geçme hakkı verilecekmiş. acaba böyle birşey olsa bize de başka branşa geçme hakkı verilir mi?

bilgisayarmı' Alıntı:
Arkadaşlar ben bir söylenti duydum ne kadar doğru bilmiyorum ama. şu 4+4+4 sistemine geçince sınıf öğretmenleri fazlalığı çıkıcakmış sınıf öğretmenlerine branşa geçme hakkı verilecekmiş. acaba böyle birşey olsa bize de başka branşa geçme hakkı verilir mi?
hocam olurmu öyle şey hangi branşa geçirecekler. O durum şöyledir sınıf öğretmeni olupta ne bileyim ziraat mezunu olan, veterinerlik mezunu olan gibilerini asıl branşlarına geçmelerine hak tanıyabilirler.

bilgisayarmı' Alıntı:

Hocam söylenti var her yerde ama böyle bir şey olursa sınıf öğretmenliği yapıyor olupta başka alan mezunu olanlara böyle bir hak verilebileceğini, sınıf öğr. mezunu olanların bunun dışında kalacağını düşünüyorum.

the_korsan' Alıntı:
bilgisayarmı' Alıntı:

Hocam söylenti var her yerde ama böyle bir şey olursa sınıf öğretmenliği yapıyor olupta başka alan mezunu olanlara böyle bir hak verilebileceğini, sınıf öğr. mezunu olanların bunun dışında kalacağını düşünüyorum.
Hatta şöyle duydum özellikle yeni mezun sınıfçılara bu hak tanınacakmış.

Hocam adı üstünde söylenti ama söylentinin bile mantıklı olması lazım :) Burası Türkiye ama bu kadarı da olmaz heralde.

böyle saçmalık olur mu. iyi sınıf öğretmeni geçsin ingilizce öğretmeni olsun. ne anlatacak nasıl anlatacak. sadece branşı başka olup ( metal öğretmeni sınıf öğretmeni diye atanmış zamanında) sınıfcı diye atananlara hak tanınacak.

bizim branşa gelince bir cacık olmaz. fazla kafaya takıpta yorma kendini

4+4+4 sistemi ne geçilirse her 5 sınıf öğretmeninden 1 i fazlalık olacaktır bu durumda ziraatçiden sınıf öğretmeni yapan meb, sınıf öğretmenlerini tek.tas., müzik, beden,görsel san. gibi branşlara kaydırabilir hiç şaşırmayın

hatta 180 saat temel bilgisayar sertifikası olanları bilişimci yapar.

Geri