bravo eğitek

Kodla Büyü

formator5555

Seçkin Üye
Seçkin Üye
eğitekteki muhteremler işi gücü bırakmışlar;bizim haklarımızla sorunlarımızla ilgilenmedikleri yetmemiş gibi,makul bir şekilde sınav hakkında mail grubuna yaptığımız eleştiriler yüzünden soruşturma açmışlar..Ayıp yazık,insan bir işten bu kadar da soğutulmaz ki...

yok 20 küsür kişi bu arada sen kimsin abi pm atsana arşive bakayım nasıl bi mail atmışsın

soruşturmamı ne soruşturması
delirdi eğitek
en iyisi size tavsiyem bırakın gidin

merak ettim ceza alan varmı yada yaptırım ne olacak..eğiticiliğine son vermek gibi işlemler varmı

badboys' Alıntı:
merak ettim ceza alan varmı yada yaptırım ne olacak..eğiticiliğine son vermek gibi işlemler varmı

Yok Onlar yok şöyle cezaalr var..

1.) İstiklal Marşını tersten söyleme
2.) 1000 defa zıplama
3.) Çalıştığı kUrumun etrafını 10 tur atma gibi...

Yav kardeşim 657 tabisin onlarda ne ceza varsa, onlar uygulanır.
Ayrıca verilecek en büyük cezalar kınama veya uyarma cezasıdır
Ayrıca böyle bir sebebden dolayı kimsenin eğiticiliğine son verilmez..

badboys' Alıntı:

evet badboys son verilecek :) sonrada hindistanın kına ihracataı patlayacak. ha bu arada sen cinoemresin kesin eminim memurlar neti kartıştırdın sıra bura mı geldi :)

ebfo45' Alıntı:
badboys' Alıntı:

evet badboys son verilecek :) sonrada hindistanın kına ihracataı patlayacak. ha bu arada sen cinoemresin kesin eminim memurlar neti kartıştırdın sıra bura mı geldi :)

Ortam çok gerilmiş yaaaaaaaaa....Ne oluyor burada...Patlmaya hazır bomba gibisiniz arkadaşlar...

valla hocam herkesin gözü sizde.olur böyle işler.maalesesef onlarında uğraşacakları bir biz varız.allah yardımcımız olsun.

evet soruşturma var ben değilim ama arkadaşıma geldi. sanırım soruşturma değil savunma istiyorlar. yazı bizim müfettişlerde bekliyor. henüz tebliği edilmedi bakalım ne çıkacak. ama yaptıkalrına akıl sır erdirilmiyor. allah yardımıcımız olsun.

Maksssssaaaattttt.

Arkadaşlar bende kırk yılın başı bir söz söyledim Maksatt muhabbet olsun diye başlayan
o da soruşturma olarak karşımıza çıktı anlaşılıyor ki; her doğru heryerde söylenmezmiş...
Neticede rezil olduk(Hiç işimize yaramayacak sorular nedeni ile tabii bence Çünkü yaptığımız işle ne networkle alakası var nede donanımla sırf yazılım) ama Allah tan hayırlısı

Re: Maksssssaaaattttt.

asilgenç' Alıntı:
Arkadaşlar bende kırk yılın başı bir söz söyledim Maksatt muhabbet olsun diye başlayan
o da soruşturma olarak karşımıza çıktı anlaşılıyor ki; her doğru heryerde söylenmezmiş...
Neticede rezil olduk(Hiç işimize yaramayacak sorular nedeni ile tabii bence Çünkü yaptığımız işle ne networkle alakası var nede donanımla sırf yazılım) ama Allah tan hayırlısı

rezil olmalık bi durum yok hocam. böle düşünme.

ne soruşturması konu ne arkadaşlar çok saf kaldım burada vallaha.
soruşturma açılan arkadaşların yanındayız her zaman unutmasınlar

Ayrıntısı şu: yaşadığımız sıkıntıları formator grubunda arkadaşlarımızla paylaştık. Ben arkadaşların sınav stresi gitsin diye sıkıntılarımızı espirili bir şekilde anlattım. Ama espiri yanlış anlaşıldı. yalan yazmışım,alay etmişim ayrıca kurum bütünlüğünü bozarak arkadaşlarımın motivasyonunu bozmuşum. ne kadar da becerikliymişim!
hakkımızda soruşturma açıldı.

Geri