Brother HL2040 ve Samsung ML1640 hangisini önerirsiniz

Kodla Büyü

BTeach

Site Gezgini
brother'da çip olmaması avantaj. smsung ML-1640'ın çip problemini çözmüştük. forumda var. ben 1640 kullanıyorum, çok memnunum, herhangi bir sorunla karşılaşmadım. tek fonksiyonlu lazer yazıcılardan şu an en çok tutulan bu ikisi. HL2040 ebat olarak biraz daha büyük. bence ML-1640 hem şık hemde ergonomik. ikiside iyi yazıcı. bence hangisini alırsanız alın memnun kalırsınız.

hocam iki yıldır Brother HL2040 kullanıyorum.. full tonerle geliyor ve hala bitmedi.. baskı hızı çok hızlı ve çok çok memnunum..kağıt beslemesinin kapalı olması bir diğer avantaj.. :) ömürlük bişey istiyorsan Brother HL2040 :+1:

faruk8542' Alıntı:
hocam iki yıldır Brother HL2040 kullanıyorum.. full tonerle geliyor ve hala bitmedi.. baskı hızı çok hızlı ve çok çok memnunum..kağıt beslemesinin kapalı olması bir diğer avantaj.. :) ömürlük bişey istiyorsan Brother HL2040 :+1:

ilginiz için sağolun arkadaşlar. merak ettiğim bi şey de brother üzerinde gelen toner bitince yenisini mi almalıyız yoksa aynısına dolum yapabilir miyiz

RoboTek' Alıntı:
ben bugün sipariş verdim yarın akşam geliyor BROTHER...kardeşimde ml1640 var bitti içindekini çıkarıp muadil alıyorsun dolum yapılıyor ama pek ömürlü değil.Brother üstünde gelen sorunsuz dolduruyorlar

nerden sipariş verdiniz hocam hizlial.com dan düşünüyorum ben var mı daha uygun bi yer

RoboTek' Alıntı:
ben bugün sipariş verdim yarın akşam geliyor BROTHER...kardeşimde ml1640 var bitti içindekini çıkarıp muadil alıyorsun dolum yapılıyor ama pek ömürlü değil.Brother üstünde gelen sorunsuz dolduruyorlar
ML-1640'ında içinde gelen demo tonere dolum yapılabiliyor.

Geri