brother yazıcı sorunu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan dadaa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

dadaa

Aktif Üye
arkadaşlar yazıcı çalışmıyor kablolarda sorun yok yazılımı kaldırdım netten yazılım bulup kurmaya çalışıyorum kurulum sırasında yazıcının kablosunu takmamı daha sonra switc etmemi istiyo o uyarı geldiğinde yazıcının kablosunu takıyorum yazıcıyı açıyorum kurulum devam etmiyo o şekil kalıyo yardım ederseniz sevinirim teşekkürler...

yok mu bir cevap yazacak olanlar usb bağlantılarında sorun olabilir dedim. ama flas belleği falan çalıştırıyo . kabloyu değiştim ondada sıkıntı yok bağlantıda sorun var nedir çözümü

arkadşlar burdan sonra ilerlemiyo usb girişleri diğer aygıtlarda (flash bellek gibi) çalışıyor.Diğer yazıcılarda çalışan 3 farklı kablo denedim yine fayda etmedi başka bilgisayarda denedim aynı sorun. Yardım edebilecek kimse yok mu?

Ekli dosyalar

• yazıcı.JPG
    yazıcı.JPG
    59.6 KB · Görüntüleme: 1,435
setup ile kurmayı değilde elle kurmayı dene hocam kurulum dosyalarını ayıkla ve donanım ekle ile yükle

hocam donanım ekle ile yazıcının modelini bulamıyorum update yaptırıyorum yine de bu model çıkmıyo başka bir seçenek olarak cd den okutmamı istiyo cd de yok netten indirdim dosyayı yer olarak indirdiğim dosyayı gösteriyorum onda da exe dosyasını görmüyo

exe dosyalarını görmez sayın hocam gözattan görebilmesi için .inf dosyalarının olması gerekiyor.sürücünün ayıklanmış halini bulmanız gerekiyor.

anladım hocam sağolun ilginiz için teknik servis bakacak artık zaten çok yaygın bir yazıcı değil bulunmuyo sürücüler teşekkürler tekrar..

Geri