BT ÖĞRETMEN HABER REKOR TIKLANMA 107,014

Kodla Büyü
Re: FORMATÖR HABER REKOR TIKLANMA

bence de.. hadi bu sefer bari birlik olup bişeyler yapalım

Re: FORMATÖR HABER REKOR TIKLANMA

Ben sendikamla görüşeceğim bu konuyu bakalım ne diyecekler.

Re: BT ÖĞRETMEN HABER REKOR TIKLANMA 100,109

arkadaşlar ben bu haberi diğer memurluk sitelerine gönderdim sizde derneklere gönderin bir zahmet...
:++:

arkadaşalar kanald ye ntv haber türk ve kanal7 ye yolladım bu haberi....BT ÖĞRETMEN HABER REKOR TIKLANMA diye linki de verdim...
destek tam destek....
:++:

acaba 100000 tikta adam gibi kac kişi habere bakti, hep işin suyunu cikartiyoz... sonra burda agliyoz :verymad:

seasun' Alıntı:
acaba 100000 tikta adam gibi kac kişi habere bakti, hep işin suyunu cikartiyoz... sonra burda agliyoz :verymad:
oyun olsun diye değil, haber üstte kalsın ki bakanlıktan ya da eğitekten yetkililer sayfaya girerse haberi görsünler diye uğraştık.

seasun' Alıntı:
napalım yada sen ne yaptın bugüne kadar söyle bakalım

aynen yorum olmazsa pek bir anlamı yok o kadar okunmuş diyecekler ama toplamda 60 yorum çok az

f5 çok olursa kaldırıyorl haberi.. bi ara haber 7 ole yapmıştı!

seasun' Alıntı:

en az 15 defa linki tıkladım ve hiç okumadım. okunma sayısı 111.621 di şimdi ise 111.740. beni ilgilendiren tarafı haberin güncel kalması. bilmediğimiz, yabancı olduğumuz bir olay değil. bu mağduriyetin ne zamandır farkındayız. saygılar...

Yorum yazdım, 1000 kez de okudum :mrgreen:

Memurlar.net'e hem böyle bir haberi paylaştığı için teşekkür ediyoruz. Sunucularını yorduğumuz için de özür diliyoruz.

arkadaşlar bence hepimiz BİMER e yazı yazmalıyız. Bilgisayar dersinin çağın gereksinimi olduğunu tablet bilgisayarların kullanmasını bilmeyen öğrenci elinde heba olacağından bahsetmeliyiz. Ben yazdım ve Bimer in direk başbakana bağl olduğunu ve çok ilgilendiklerini duymuştum. ben şimdi yazdım yazımı. İnşallah herrkes yazar. Bir dakika alır. Herkes yazmalı diye düşünüyorum...

Hayırlısı ile bu iş artık çözülse...
Bu kadar mesajdan, bu kadar zaman israfından, bu kadar enerji sarfiyatından, bu kadar sunucu iş yoğunlugundan kurtulmuş olacak...vb

Geri