BT ÖĞRETMENLERİNİN SORUNLARI İLE İLGİLİ MEB PORTAL HAZIRLIYO

Kodla Büyü

BARAN38

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Kurum Adı : T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI
Başvuru No : 610227
Cevap Metni : Bilişim Teknolojileri Öğretmenlerinin durumlarının iyileştirilmesi, Bilişim Teknolojileri derslerinin revize edilmesi, Eğitici ve Okul Bilişim Teknolojileri Formatör Öğretmenliğinin yasal statüye kavuşturulması ile ilgili çalışmalar yapılmaktadır, ancak yapılan çalışmalar Milli Eğitim Bakanlığının bir çok kurumunun koordineli çalışmasını ve mevzuat değişikliği gerektirmektedir. Sonuçlanmayan bir çalışma hakkında sizlere bilgi vermek doğru olmayacaktır. Çalışmaların durumu ile ilgili sizleri bilgilendirmeye ve görüşlerinizi almaya yönelik bir portal hazırlanmaktadır. Portal hazırlandığında e-posta yoluyla bilgilendirme yapılacaktır. İyi çalışmalar.
İstediğiniz belgeler (varsa) Email'a eklenmiştir

TTKB bir taş attı, bakanlık altında kaldı, nasıl çıkacak hep beraber göreceğiz. Hala çalışma... 1 sene daha gitti orası kesin gibi...

PORTAL mı :o O da ne ola ki acaba ? İki satır yazı da yeterdi bize ya da bir adet web sayfası falan yeter yani

geçenlerde talim terbiye yi aradım, dersle ilgili bir düzenleme yok dediler, personel genel müdürlüğünü aradım, eğiteki ara dediler aradım aradım ama ne fayda herkes topu başkasına atıyor. bu mailde bana geçiştirme gibi geldi.

hala düzenleme yapılıyo değilmi :))))
o kadar oyaladık düzenleme yapıyoruz diye şimdi adam gibi bişey yapmazsak 2 senedir yaptığını bumuydu derler diye rezil olmaktan korkuyolar açıklama yapmaya heralde...gerçi meb rezil olmaktan korkmadığını gösteriyo her defasında...

bir gecede dersimizi kaldırırken bizi atıl duruma düşürürken hiç bu kadar uğraşmamışlardı. iki saat olan dersimizi rehberlik dersi için verdiler. 4 ve 5. sınıftaki dersler bir yazıyla elimizden alındı. Şimdi geri vermek neden bu kadar uzun prosedür anlamıyorum

Bu da yeni kopyala - yapıştır metmi heralde. Öncekini çok kişiye gönderdikleri için artık yenilemeleri gerekiyor...

Geri