BT Öğretmenleri Şimdide Tribünlerde!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan i.d.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

i.d.

Seçkin Üye
Seçkin Üye
8 Mart Cuma akşamı oynanan Galatasaray - Gençlerbirliği maçında ilginç bir kare gözlere çarpıyordu. Hemen hemen her yerde olan Bilişim Öğretmenleri bu sefer Türk Telekom Arena'nın tribünlerindeydi. "Her okulda bir bilişim öğretmeni olsun, Fatih Projesi yetim kalmasın" diyordu öğretmenimiz açtığı pankart ile umarız bu haklı mücadelenin farkına varılır.
http://www.kamuajans.com/egitimpersoneli/haber/bt-ogretmenleri-simdide-tribunlerde-406362.html

Ekli dosyalar

• bt_ogretmenleri_simdide_tribunlerde_3d3c7.jpg
    bt_ogretmenleri_simdide_tribunlerde_3d3c7.jpg
    56 KB · Görüntüleme: 1,192
Gerçekten çok güzel bir düşünce... Her yerde bu şekilde sesimizi çıkartsak sesimiz gerçekten duyulmaya başlar :++: Hocamı tebrik ediyorum.

olmazsa bir maça topluca gidelim :)
1 kare bu kadar ses getiriyorsa 100 kişilik bir kare belki medyanın da ilgisini çeker...

En fazla 1 ay içerisinde bu ve buna benzer istek, talep, temenni, şikayet v.s. içeren pankartların stada alınmaması, stadın içerisine girmemesi için gerekli tüm önlemlerin alınmasının emredildiği bir resmi yazı çıkar, merak etmeyin...

İmza kampanyasını başlatan arkadaş.
Arkadaşlar İmza kampanyamızı bu sefer stada taşıyarak sesimizi duyurmaya çalıştım. Bugün haber sitelerinde, açmış olduğum "Her okulda bir bilişim öğretmeni olsun" pankartı haber yapıldı. İmza kampanyamızı tüm Türkiye'ye yaymak için elimizden gelen her şeyi yapmamız gerekiyor. Ayrıntılar trbote.com sitesinde.
Saygılarımla...

Bu mesaj, Change.org'da imzaladığın "Milli Eğitim Bakanlığı: Her okulda bir bilişim öğretmeni olsun." kampanyasını başlatan Ahmet SARI tarafından gönderildi.

hasari' Alıntı:
İmza kampanyasını başlatan arkadaş.
Arkadaşlar İmza kampanyamızı bu sefer stada taşıyarak sesimizi duyurmaya çalıştım. Bugün haber sitelerinde, açmış olduğum "Her okulda bir bilişim öğretmeni olsun" pankartı haber yapıldı. İmza kampanyamızı tüm Türkiye'ye yaymak için elimizden gelen her şeyi yapmamız gerekiyor. Ayrıntılar trbote.com sitesinde.
Saygılarımla...

Bu mesaj, Change.org'da imzaladığın "Milli Eğitim Bakanlığı: Her okulda bir bilişim öğretmeni olsun." kampanyasını başlatan Ahmet SARI tarafından gönderildi.

her ikisi de güzel düşünce, imzamı da attım 8)

trt nin yayınladığı maçlarda olmalı böyle muhtemelen kamera çeker ve herkes görür. Evt yarın ptt liginde trt de yayınlanacak maçı izlemeye :)

Geri