BT Öğretmenleri Bimer'le Yatıp Kalkıyor

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan seasun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

seasun

Seçkin Üye
Seçkin Üye
bizlerle iligili bu haberleri gerekli sitelere paylasana ve haber olmasini saglayan arkadaslara tesekurederim, umarim en yakin zamanda bir sonuc aliriz artık. cunku gunden gune psikolojimiz bozuldu :(

Emeği geçenlere teşekkürler. Basında o kadar haber çıktı, bakanlığa o kadar başvuru yapıldı. Hala tık yok... Bu kadar mı iktidarsız bir bakanlık olur.

beyler bakanlıkta bizi temsil eden güçlü bir ismin olmadığını gösterir bu. ne kadar siteye ne yazarsanız yazın hiç bir sonuç çıkmaz çünkü devlet işinde internet haberleri dikkate alınmaz sadece kaynak olarak kullanılabilir.
Sadece bakanlıkları etkileyen haberleri www.memurlar.net çıkarıyor onun dışındakileri pek sallamıyorlar bile.

bu siteler çok fazla trajı olan haber siteleri değil, kimse okumuyorki bunları. bence en çok yapılmış olan eylem ses getirmişti. Sonuç almak istiyorsak eylemlerin devamının gelmesi gerekir.

bimere bi yazı yazdım sanki bakanlıkta yakar top oynuyorlar yazıyla :D

İSTOPPPP.... :D

Alan Kurum GöndermeTarihi Gönderen Kurum
BİMER 07.02.2012 BİMER
MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI 08.02.2012 BİMER
YENİLİK VE EĞİTİM TEKNOLOJİLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 09.02.2012 MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI
BİLGİ İŞLEM GRUP BAŞKANLIĞI 09.02.2012 YENİLİK VE EĞİTİM TEKNOLOJİLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
BİLGİ İŞLEM GRUP BAŞKANLIĞI 09.02.2012 YENİLİK VE EĞİTİM TEKNOLOJİLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
YENİLİK VE EĞİTİM TEKNOLOJİLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 09.02.2012 MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI
TEMEL EĞİTİM GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 13.02.2012 BİLGİ İŞLEM GRUP BAŞKANLIĞI
TEMEL EĞİTİM GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 13.02.2012 BİLGİ İŞLEM GRUP BAŞKANLIĞI
PROGRAM VE ÖĞRETİM MATERYALLERİ GRUP BAŞKANLIĞI 15.02.2012 TEMEL EĞİTİM GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
TEMEL EĞİTİM GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 17.02.2012 PROGRAM VE ÖĞRETİM MATERYALLERİ GRUP BAŞKANLIĞI
PROGRAM VE ÖĞRETİM MATERYALLERİ GRUP BAŞKANLIĞI 19.02.2012 TEMEL EĞİTİM GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
İLK.PROĞ.VE ÖĞR.MATERYA.BİRİMİ 21.02.2012 PROGRAM VE ÖĞRETİM MATERYALLERİ GRUP BAŞKANLIĞI

bizi nereye monte edeceklerini bilmedikleri için yazılarımız bir o yana bir bu yana savruluyor :!:

monte etmek bizim işimiz:) sorsunlar bize, halledelim hemmen.

Bu haberlerin yaynlanmasi icin katkisi olanlara tesekkur ederiz zamani gelecek bu haberlerin olusturdugu kamuoyu bize cok gerekecek

Geri