BT Öğretmenleri için ders saati sayısı anketi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Üye silindi 88531
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
Ü

Üye silindi 88531

Misafir
Zorunlu dersler ve seçmeli BT dersleri hesaba katıldığında okulunuzda kaç saat BT dersi olacağını düşünüyorsunuz.

Arkadaşlar seçmeli bilgisayar dersinin bu yıl 7 ve 8'lerde seçilemeyeceği söyleniyor. Bugün müdürümle konuştum. Eski sisteme göre olacakmış seçmeli dersler. Bu konuda tam bilgisi olan var mı?

7-8 lerde öğretmenler kurulu kararıyla (müdür isterse) zorunlu seçmeli birer saat ders olabilir. 2 saat seçmeli önümüzdeki yıl 7 lerde sonraki yıl 8 lerde kademeli olarak başlıyor.

Medya Okuryazarlığı dersi 6. ve 7. sınıflarda okutulmadıysa , mutlaka 8. sınıflarda okutulmak zorunda uygulaması okulunuzda yapılıyor mu?

25 ve üzeri mi baya büyük okullarda çalışan varmış burda taş çatlasın 5 şubelidir okullar oda en fazla bir okulda var.

atungad' Alıntı:
5 ve 6. sınıflarda 40 sat ders var.

minimum 40 saatte bende var, 11 tane olan pc sayımızı artırmamız, 2.sınıfı açmamız şart. Benim okula gelecek 2.bt ci sınıfını da al gel kardeşim :)

bote67' Alıntı:
Medya Okuryazarlığı dersi 6. ve 7. sınıflarda okutulmadıysa , mutlaka 8. sınıflarda okutulmak zorunda uygulaması okulunuzda yapılıyor mu?
evet hocam. bu sene 8 lerde var seneye ve ondan sonraki senelerde de olacak.

7 ve 8 lerde seçmeli olmayacağını düşününce 5 ve 6 için toplamda 34 saat ders oluyor bizde, ilerki senelerde 7 ve 8 de de olursa 2. bir BT sınıfı şart olacak görünüyor.

Re: Ynt: BT Öğretmenleri için ders saati sayısı anketi

5. Ve 6. Sınıflarda 4er şube 8x2= 16
7. Ve 8. Sınıflarda 4er şube 8x1= 8
Toplam 24 saat
7 ve 8ler sabah, 5 ve 6lar öğlen ci

7 ve 8 lerle berBER 10 saat dersim var toplam da kasaba olduğu için norm sıkıntım yok ama.merkeze gelmeyi düşünmüyorum 3 gun okula gidip dersime gidip geliyorum .

biltek2007' Alıntı:
bote67' Alıntı:
Simurg_03' Alıntı:
toplam 74 saat var sanırım :scared:
yine yüz ifadesi ekleyip gitmişin hocam. Nedir senin olayın merak ettim? :)
:)
Aslında farklı olasılıkları ve ihtimalleri düşünmek , olaylara tek yönden ve kendi bakış açınızla yaklaşmanızı engeller.
Zaman kavramına veya yazı yerine görsel öğe kullanımına çok takılmamak lazım.
8) ( Sakin , huzurlu , kendine güvenen )

bote67' Alıntı:
:)
Aslında farklı olasılıkları ve ihtimalleri düşünmek , olaylara tek yönden ve kendi bakış açınızla yaklaşmanızı engeller.
Zaman kavramına veya yazı yerine görsel öğe kullanımına çok takılmamak lazım.
8) ( Sakin , huzurlu , kendine güvenen )

ilahi hocam :)

Geri