BT Öğretmenlerine İlave Hizmet Tazminatı

Kodla Büyü
bötecileri ilgilendirmez meslek lisesinde çalışan teknik öğretmenlerle ilgili herhalde

Net konuşmak gerekirse benim anladığım tazminat ödenebilir ama ödenemez.

Görev yaptığınız okulun Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı mesleki ve teknik öğretim kapsamında yer alması; verilecek dersinde, atölye, laboratuar veya meslek dersleri arasında olması ön şartı var...

Birde böyle şeylerin beklentisi içine girmeyelim.Bu konuda bir çalışma yapmaya başlarlarsa vay halimize :) Formatörlükle ilgili çalışmaya döner,yıllarca "Çalışmalar devam ediyor." derler.Son aşamaya geldiğinde de Maliye bakanlığı bütçe yok diye,onay vermez.Yine döneriz en başa..O yüzden hiç gerek yok böyle bişeye,ben istemiyorum tazminat falan :)

Meslek öğretmeninden ne farkı var bötelilerin...Atölyeyse atölye derse ders ne farkı var sıfır.Üstelik meslek lisesinde 10 saat derse girsen ortaokuldaki 1 saat kadar yorucu olmaz.Sadece bu taznminatı bötelilerin alamamasının sebebi henüz ortada böteliler yokken bu tazminatın tanımı yapılırken teknik öğretmenler denilip geçilmesidir.Çünkü ortada başka bilgisayarcı yok...Herşeyden önce anayasadaki eşitlik ilkesine aykırı.Aynı işi yapan aynı ücreti alır.İlk mahkemede kazanılır ama bir böteci herşeyi Allahın düzeltmesini beklediği avucunu yalar.

easytr' Alıntı:
benim güzel meslektaşlarım, neden 2 satır yazıyı okumakta üşeniyorsunuz. halbuki okusanız ne olduğu yazıyor orda. neden heyecan yaratıyorsunuz?okul meslek lisesi olacak, sen atölye öğretmeni olacaksın.

Haklısınız hocam. Ama keşke bize de olsaydı. :( :(

Geri