BT Öğretmenlerine Destek Sitesi: trbote.com

Kodla Büyü
Ahmet hocam ilk mesajın hayırlı olsun. :)
Kızmazsan reklam filmi ne bir eleştrim olacak, filmde neden her okulda bt öğretmeni olmalı sorusu havada kalmış, herhangi bir mesaj verilmemiş, en azından mizah olayı ile bir yerlere mesaj gönderilebilir.

Teşekkür ederim Hocam :)
Ne kızması hocam eleştirilere sonuna kadar açığız:)
Reklam filminin fragmanı olduğu için böyle hocam, tamamında mesajlarımız olacak inşallah.
Tamamını bu hafta sonu yayınlayacağım inşallah.

Buradan takip edelim hocam. Fakat bu şekilde fazla dallanıp budaklanmasak. Yok facebook grubu, yok dernek sayfası, yok forum, yok Destek sitesi.

Zaten bir elin parmaklarıyız nedir bu anlamıyorum. Şimdi hocam emek veriyorsunuz, fakat ben sizi buradan takip edeceğim. Bir o site bir bu forum gidip gelmek, doğru gelmiyor bana.

ahmetsari' Alıntı:
Teşekkür ederim Hocam :)
Ne kızması hocam eleştirilere sonuna kadar açığız:)
Reklam filminin fragmanı olduğu için böyle hocam, tamamında mesajlarımız olacak inşallah.
Tamamını bu hafta sonu yayınlayacağım inşallah.
hımm, fragman olduğunu bilmiyordum, tamam ozaman, emeğine yüreğine sağlık.

Bilişim Öğretmenleri Milli Eğitim bakanlığının önünde toplanıyor!

Günümüz teknoloji çağında ülkemizin dünyada kendine yer edinebilmesi için teknolojiyi üreten ve doğru kullanan bireylerin yetişmesi gereklidir. Bundan dolayı her okulda bir bilişim öğretmeni olsun diyen binlerce Bilişim öğretmeni seslerini duyurmak, bu adaletsizliğe bir son vermek için önce "Her okulda bir bilişim öğretmeni olsun" sloganıyla bir imza kampanyası başlattılar. Daha sonra bu kampanyayı tüm Türkiye'ye duyurmak için hazırladıkları afişi Türkiye'nin bir çok ilinde bulunan 20' nin üzerinde üniversiteye astılar. Hala Milli Eğitim Bakanlığından bir ses çıkmayınca kampanya sonucunda topladıkları 10 Bin imza ile Milli eğitim bakanlığınınn önünde toplanma kararı aldılar.

Bu yazıyı tüm haber sitelerine gönderin lütfen arkadaşlar.

Geri