BT Öğretmenlerinin Mağduriyeti Son Bulacak mı?

Kodla Büyü

*Vendetta*

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Balıkesir Milletvekili Milli Eğitim Komisyon Üyesi Ahmet Duran BULUT; Bilişim Teknolojileri, öğretmenlerine kadro verilmemesi sebebiyle mağduriyet yaşadıklarını ifade ederek, Mili Eğitim Bakanına BT öğretmenlerinin atama sayılarının artırılması konusu hakkında soru önergesi verdi

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Fatih Projesi kapsamında donanım kurulumu tamamlanan okullara "Bilişim Teknolojileri Rehber Öğretmenliği" kurslarına katılarak sertifika alan branş öğretmenleri arasından altı aylık sürelerle Bilişim Teknolojileri Rehber Öğretmeni görevlendirmesinin yapıldığını ifade eden Milletvekili Bulut;

Bilişim Teknolojileri Öğretmenliği alanında yeterli sayıda kadro açılmadığı için ataması yapılamayan öğretmenlerimizin mağduriyetinin Bakanlık tarafından çözülmesi gerektiğini sözlerine ekledi.

BULUT'un Milli Eğitim Bakanına yönelttiği sorular;
1. Bilişim Teknolojileri Öğretmenlerimizin mağduriyetlerini sona erdirmek adına ne tür çalışmalar yapmaktasınız?
2. Okullarımızda "Bilişim Teknolojileri Rehber Öğretmenliği" alanında kadro açılması konusunda çalışmalarınız olacak mıdır?

Kaynak: http://www.mebpersonel.com/meb/ogretmen ... 54913.html

Gelecek cevap belli, BT öğretmenlerinin norm kadrolarıyla ilgili çalışmalar devam etmekte, eldeki imkanlarla BT öğretmenlerinin durumlarının iyileştirilmesi çalışmaları sürmektedir.

yakuphan' Alıntı:
Gelecek cevap belli, BT öğretmenlerinin norm kadrolarıyla ilgili çalışmalar devam etmekte, eldeki imkanlarla BT öğretmenlerinin durumlarının iyileştirilmesi çalışmaları sürmektedir.

+1

yakuphan' Alıntı:
aynen

Geri