BT Öğretmenlerinin Norm Kadro Fazlası...haber

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mavi85
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
Tek kelimeyle süper .yürekten alkışlıyorum.inşallah norm kadro verirlerde bu işkence biter.

Arkadaşlar başka sosyal paylaşım sitelerde paylaşalım da daha çok kişi bu haberi okusun...
Gerçi paylaşarak sitenin(haber sitesinin) de reklamını yapıyoruz ama ne yapalım sesimiz duyulsun maksat...

:alkis: :alkis: :alkis:
çok güzel bi haber olmuş görüp de anlaması gerekenler görüp anlarlar inşallah.

össde aldığım puanla tıp arasında 10 puan fark bile yoktu nerdeyse.her dersten o branşın öğretmeni kadar anlamamın yanında bir de çok iyi bilgisayar kullanıyorum.yani eğitimde teknolojiyi her branşta üst seviyede kullanacak kadar iyiyim ama maalesef meb'de öğretmen olarak daha kasanın kablosunun takılı olmaması sebebiyle açılmadığını anlayaman meslektaşlarmın bilgisayar kablolarını takmakla uğraşıyor kravatım yerlere sürünmesin diye boynuma dolayıp masa altlarında sürünüyorum ve ben tüm dersleri teknolojiyle harmanlayıp çocuklara eğitim öğretim yapabilecek bir öğretmenim.ben bir bilgisayar öğretmeniyim...

yazdığım yorum

çok güzel birhaber bizim için inşallah MEb yetkileride ilgilenirler çözüm yolu bize sunarlar. Bizde sıkıntı yaşamayız artık inşallah....

Geri